INGREDIENTAI: Tešlai:
250 g miltų
55 g cukraus pudros
150 g šalto sviesto
4-6 šaukštai šalto vandens
1 žiupsnelis druskos
Karamelei:
300 g kondensuoto pieno
50 g sviesto
Glazūrai:
180 g pieniško šokolado
1 sauja lazdyno riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukite sviestą su vandeniu, cukraus pudra, druska ir miltais. Gerai išminkykite. Išklokite tešla kepimo formos dugną. Kepkite 180° C orkaitėje 20 minučių. Po to pašildykite kondensuotą pieną ir įmaišykite sviestą. Ištepkite sausainį karamele ir palaikykite šaldytuve, kol sukietės. Ištirpinkite šokoladą ir įmaišykite smulkintus riešutus. Ištepkite karamelę šokoladu. Padėkite į šaldytuvą, kad vėl sukietėtų. Skanaus!