INGREDIENTAI: 1 vienetas citrinų
2 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
pagal skonį medaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Citrinos žievelę nulupti. Citriną perlieti verdančiu vandeniu, o tada - sutarkuoti per smulkią tarką.
2.
Susmulkinti česnaką ir jį sumaišyti su tarkuota citrina.
3.
Berti smulkintus krapus, išmaišyti.
4.
Dėti pagal skonį medaus ir druskos (padažas turėtų būti stipriai saldžiarūgštis). Išmaišyti.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
•
Ar būtina perlieti citriną? Ruošdami šį padažą jokiu būdu nepraleiskite citrinos perliejimo verdančiu vandeniu žingsnio, nes jis sušvelnina citrinos skonį, tarsi išryškiną subtilų jos salstelėjimą.