INGREDIENTAI: 500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
250 gramų varškės
100 gramų rūkytos lašišos filė
1 vienetas pomidorų
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą atšildyti, supjaustyti kvadratėliais ir jais iškloti keksiukų formeles, padarant krepšelius.
2.
Lašiša supjaustyti mažais gabaliukais. Pomidorą supjaustyti griežinėliais.
3.
Įdarui varškę sumaišyti su kiaušiniu ir smulkiai pjaustyta lašiša.
4.
Į krepšelio vidurį dėti po šaukštą varškės-lašišos įdaro. Ant viršaus uždėti po griežinėlį pomidoro.
5.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.