INGREDIENTAI: 400 gramų miltų
400 gramų kopūstų
1 stiklinė vandens (šalto)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis kalendros (arba daugiau, smulkintos)
1 žiupsnelis kario
pagal skonį prieskonių mišinio ("Gram masala")
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus, tarkuotą sviestą ir žiupsnelį druskos pirštais sutrinti tešlą iki trupinių. Palaipsniui pilti vandenį ir pradėti minkyti tešlą. Tešla turi būti minkoma ir nelipti prie rankų. Išminkytą tešlą uždengti rankšluosčiu ir padėti į šoną.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberti prieskonius ir pakaitinti keletą sekundžių. Kopūstą ir kalendrą susmulkinti, suberti į keptuvę ir troškinti, kol kopūstai suminkštės.
3.
Paimti gabalėlį tešlos ir iškočioti ploną apksritimą. Dėti kopūsto įdaro, sulenkti per pusę, užspausti kraštus šakute ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.