AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 pakeliai saldžių krekerių "žuvytė" (vienas pakelis apie 150g)
500 gramų grietinės
0.5 stiklinės cukraus
1 šaukštelis citrinos žievelės
2 šaukštai kakavos
Papuošimui:
100 gramų juodojo šokolado
2 šaukštai grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grietinę išplakti su cukrumi. Pusę masės dėti į kitą dubenį. Vieną masę sumaišyti su kakava, į kitą suberti tarkuotą citrinos žievelę. Supilti po 1,5 pakelio krekerių į kiekvieną masę, išmaišyti ir palikti apie 20 minučių kambario temperatūroje.
2.
Tortinę iškloti maistine plėvele ir sluoksniuoti: kakavinis, citrininis, kakavinis ir vėl citrininis sluoksnis. Statyti į šaldytuvą bent 3 valandoms.
3.
Prieš valgant papuošti: šokoladą ištirpinti su 2 šaukštais grietinėlės, truputį atvėsinti ir aplieti iš formos išimtą tortą, viršų papuošti krekeriais žuvytėmis. Skanaus!