Vardas:
Slaptažodis:
Liepos 23 2018 05:11
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Apolinaras, Romula, Tarvilas, Gilmina, Brigita, Roma
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 47380
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[40824]
Deimantas Deimantas[2268]
KamTasVardas KamTasVardas[872]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
WINDOWS 7 SULIETUVIN...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 18
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 18
Iš viso narių: 34,197
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=Sushanthp=-

Vartotojų istorija:
 GalenEn
 Deimantas05:34:05
 jasius13VIP17:26:16
 RICKA7345
1 Savaitės
 admin
1 Savaitės
 santarga
2 Savaitės
 Nekas
2 Savaitės
 angus
2 Savaitės
 kromanas
3 Savaitės
 Dalyzz
3 Savaitės
Sviestinės tešlos tortas su varškės kremu ir uogomis
Receptai
Sviestinės teÅ”los tortas su varÅ”kės kremu ir uogomis

Porcijų skaičius: 10


INGREDIENTAI:
Tešlai:
3 stiklinės miltų
200 gramų sviesto
130 mililitrų vandens
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas acto
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
1 litras kreminės varškės
1 stiklinė šilauogių
150 gramų cukraus
150 gramų sviesto
5 vienetai kiaušinių trynių
šiek tiek vanilės

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Minkštą sviestą sumaišyti su kiaušiniu, įdėti druskos, supilti actą, vandenį ir dar kartą permaišyti. Suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Dėti tešlą į šaldytuvą valandai.

2.
Tešlą padalinti į 10 dalių, iškočioti lakštus, subadyti šakute ir kepti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių. Iškepus apipjauti, kokios norite formos.

3.
Kremui į puodą dėti varškę su cukrumi, išmaišyti, sudėti kiaušinio trynius, vanilę ir dar kartą permaišyti. Sudėti minkštą sviestą ir dėti ant silpnos ugnies. Nuolat maišant šildyti, kol užvirs, pavirti 2 - 5 minutes, kol pradės tiršėti. Nuimti puodą nuo ugnies ir palaukti, kol atvės.

4.
Imti vieną lakštą, pertepti kremu, pabarstyti uogomis, dėti antrą lakštą ant viršaus, vėl pertepti kremu ir t.t. Aptepti torto viršų ir šonus ir apibarstyti trupiniais, kurie liko apipjausčius lakštus.



Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:09
puiki galerija*clap*
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:07
grazi *clap*
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:05
grazi*clap*
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1145]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.03 sekundes 41,516,005 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės