INGREDIENTAI: 40 centimetrų šonkaulių
1.5 kilogramo kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis druskos
2 vienetai kiaušinių
1 sauja marinuotų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais. Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais. Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas. Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
2.
Į vidurį sudėti paruoštą faršą. Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas. Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų. Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais. Skanaus!