INGREDIENTAI: 1.5 litro vandens
1 skardinė avinžirnių
6 vienetai rūkytos dešrelės
3 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
3 skiltelės česnako
šiek tiek grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnus smulkiai supjaustyti. Morką sutarkuoti arba supjaustyti pusžiedžiais. Česnaką sukapoti. Dešreles supjaustyti riekelėmis.
2.
Svogūną, morką, česnaką ir dešreles pakepti.
3.
Į verdantį vandenį sudėti nedideliais gabaliukais supjaustytas bulves, pakepintas daržoves su dešrelėmis, avinžirnius. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. druską, pipirus. Pavirti apie 10 minučių. Baigiant virti pagardinti grietine. Skanaus!