Prisijungimas
Registracija
Pamiršau slaptažodį
TOP naujienų rašytojai
Deimantas [2272]
KamTasVardas [871]
Groundzer [840]
erniuss [307]
kissfm [303]
mukas155 [244]
Hitman [243]
Liudas [172]
mindas21 [131]
Prisijungę vartotojai
• Iš viso narių: 34325
• Naujų narių vakar: 0
• Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują vartotoją:
hustler

Vartotojų istorija:
Deimantas - 2020-11-23 19:41:34
demoniukstis - 2020-11-18 21:52:37
jasius13 - 2020-10-27 14:43:43
SimpLeX - 2020-10-22 22:12:55
admin - 2020-07-06 18:04:58
vdk - 2020-07-04 14:25:59
GalenEn - 2020-07-01 10:22:50
rockbayallway - 2020-06-19 18:32:04
DiGlype - 2020-06-11 02:22:42
vbfish - 2020-06-07 14:57:29
Šiandien minėtina:
Krepšeliai su naminiu vištienos paštetu
Krepšeliai su naminiu vištienos paštetu

Porcijų skaičius: 20


INGREDIENTAI:
450 gramų vištų kepenėlių
450 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
50 mililitrų brendžio
2 šaukštai kavos
2 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį baltųjų pipirų
Patiekiant:
20 vienetų šaukštelių užkandžiams
50 gramų raudonieji ikrai
1 žiupsnelis krapų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kepenėles užpilkite šaltu pienu ir palikite mirkti kelias valandas arba per naktį. Piene išmirkytas kepenėles nusausinkite ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.

2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepinkite kepenėles (6-8 min.). Ant bebaigiančių kepti kepenėlių supilkite brendį ir kavą. Nukelkite nuo ugnies, suberkite druską ir pipirus, ir dar karštas kepenėles sutrinkite maisto smulkintuvu. Sudėkite sviestą ir gerai viską išmaišykite, kad sviestas ištirptų.

3.
Į tešlos indelius konditeriniu švirkštu išspauskite pašteto masės ir papuoškite ikrais bei krapai. p.s. galite paštetą palaikyti ir šaldytuve, kad pravėstų ir tada dėti į tešlos indelius.




admin · 2020-10-18 06:00 · 9 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10