Prisijungimas
Registracija
Pamiršau slaptažodį
TOP naujienų rašytojai
Deimantas [2272]
KamTasVardas [871]
Groundzer [840]
erniuss [307]
kissfm [303]
mukas155 [244]
Hitman [243]
Liudas [172]
mindas21 [131]
Prisijungę vartotojai
• Iš viso narių: 34325
• Naujų narių vakar: 0
• Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują vartotoją:
hustler

Vartotojų istorija:
jasius13 - 2020-09-30 17:13:38
Deimantas - 2020-09-13 18:41:39
admin - 2020-07-06 18:04:58
vdk - 2020-07-04 14:25:59
GalenEn - 2020-07-01 10:22:50
rockbayallway - 2020-06-19 18:32:04
DiGlype - 2020-06-11 02:22:42
vbfish - 2020-06-07 14:57:29
algirdokas - 2020-05-19 13:57:59
DennisSnoge - 2020-05-19 10:09:53
Patarlė: Iš mandagumo vyžų nenupinsi
Lašišos kepsniai su sezamu orkaitėje
\"Lašišos

Porcijų skaičius: 2


INGREDIENTAI:
400 gramų lašišos filė (ar kitokios žuvies)
3 šaukštai sezamo sėklų
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis malto imbiero
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
500 gramų šaldytų žirnelių (nebūtina)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Lašišos filė padaliname į dvi lygias dalis.

2.
Sumaišykite ryžių actą, sojos padažą, imbierą, aitriosios paprikos miltelius ir smulkintą česnaką. Į marinatą sudėkite lašišos filę ir palikite bent valandai šaldytuve.

3.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C laipsnių.

4.
Į lėkštę suberkite sezamo sėklas. Lašišos filė apvoliokite sezamo sėklose taip, kad žuvis pasidengtų tolygiai.

5.
Dėkite į kepimo indą, ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 15 - 20 min.

6.
Kol žuvis kepa, išvirkite žirnelius. Išvirus žirneliams nupilkite vandenį ir sutrinkite trintuvu iki norimo tirštumo.

7.
Į lėkštės vidurį dėkite žirnelių tyrės, ant viršaus uždėkite lašišos. Puoškite pagal fantaziją.




admin · 2020-10-18 03:00 · 5 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10