Prisijungimas
Registracija
Pamiršau slaptažodį
TOP naujienų rašytojai
Deimantas [2272]
KamTasVardas [871]
Groundzer [840]
erniuss [307]
kissfm [303]
mukas155 [244]
Hitman [243]
Liudas [172]
mindas21 [131]
Prisijungę vartotojai
• Iš viso narių: 34325
• Naujų narių vakar: 0
• Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują vartotoją:
hustler

Vartotojų istorija:
jasius13 - 2020-09-30 17:13:38
Deimantas - 2020-09-13 18:41:39
admin - 2020-07-06 18:04:58
vdk - 2020-07-04 14:25:59
GalenEn - 2020-07-01 10:22:50
rockbayallway - 2020-06-19 18:32:04
DiGlype - 2020-06-11 02:22:42
vbfish - 2020-06-07 14:57:29
algirdokas - 2020-05-19 13:57:59
DennisSnoge - 2020-05-19 10:09:53
Vardadienius šiandien švenčia: Akvilinas Izaokas Paulius Geisvilas Kantrimė Kleopatra Laura Povilas
Obuolių pyragas su kefyru
\"Obuolių

Porcijų skaičius: 6


INGREDIENTAI:
4 vienetai obuolių
400 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų kefyro
200 mililitrų cukraus
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio malto cinamono
šiek tiek sviesto (formai patepti)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir cinamonu, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame kefyrą, aliejų. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome.

2.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.

3.
Suberiame obuolius į tešlą ir gerai išmaišome. Supilame į sviestu pateptą 24 cm skersmens kepimo formą.

4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Patikriname mediniu pagaliuku - įsmeigiame į pyrago centrą ir ištraukiame. Jei pagaliukas švarus - iškepė. Jei aplipęs tešla, kepame dar 8 min ir vėl tikriname.




admin · 2020-10-17 06:00 · 6 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10