TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-03-28 23:09
Prancūziško batono "pica"
Prancūziško batono "pica"

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas prancūziško batono
200 gramų rūkytos vištienos (ar virtos)
150 gramų mocarela sūrio
6 šaukštai pomidorų padažo
1 sauja alyvuogių (be kauliukų)
3 vienetai pievagrybių
3 vienetai vyšninių pomidorų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Prancūzišką batoną perpjauti į tris vienodo ilgio dalis. Kiekvieną perpjauti išilgai perpus.

2.
Kiekvieną riekelę patepti pomidorų padažu.

3.
Vištieną, alyvuoges, pievagrybius, pomidorus supjaustyti riekelėmis. Sūrį sutarkuoti.

4.
Ant batono dėti vištienos, berti sūrio, išdėlioti alyvuogių ir pievagrybių, pomidorų riekelių, pagardinti pipirais. Batoną sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Patiekiant galima pabarstyti šviežiais žalumynais.




admin · 2020-07-31 12:00 · 145 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt