TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-07-05)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-07-05)


Šiandien būsite ypač išradingi. Jūsų minties guvumas ir neįprastas estetinis skonis įkvėps visus, prie kurių šiandien prisiliesite žodžiu ar žvilgsniu – jūsų dėka žmonės pamatys savo gyvenime naujų, jiems dar neregėtų galimybių. Vakare įkvėpimą pasidėkite į šalį ir visą dėmesį skirkite savo mylimiausiam žmogui. Tai, ką kartu atrasite šiandien, su jumis abiem liks ilgesniam laikui.



Šiandien turite gerą galimybę savo svajones ir vizijas palyginti su savo dabartiniu gyvenimo būdu ir vertybėmis. Greičiausiai pastebėsite, kad viskas puikiai dera tarpusavyje. Labai gerai, jei pastebite, kad tai, kuo gyvenate jūs, svarbu ir jus supantiems žmonėms. Jie gali tapti puikiais jūsų pagalbininkais ieškant kūrybiškų sprendimų tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime.  Jei ieškote naujo darbo, dairykitės ne to, kuriame daugiau moka, bet to, kuriame galėtumėte realiai pagerinti pasaulį. Po ilgos dienos nepamirškite deramą dėmesį skirti savo mylimam žmogui.



Jūsų jausmai šiuo metu labai ryškūs ir sunkiai paslepiami – sunku bus sulaikyti džiaugsmo ašaras arba nevaldomą juoką. Labai didelį vaidmenį atliks neverbalinė komunikacija – patys nustebsite pamatę, kad kūno kalba pavyksta išreikšti tai, kam paprastai pritrūksta žodžių. Leiskite sau būti ypatingais ir pastebimais, neapribokite savęs kasdiene rutina. Neleiskite savęs užgožti įsipareigojimams – imkitės to, kas jums teikia tikrą džiaugsmą. Tik taip sugebėsite nudžiuginti tuos, kurie arčiausiai jūsų.



Šiandien romantiškas pasimatymas arba bendra veikla su verslo partneriais įkvėps jus naujam nuotykiui. Atėjus vakarui, pasinerkite į meno, grožio, estetikos pasaulį. Nieko per daug neplanuokite, veikite vedini  nuotykių dvasios – būsite maloniai nustebinti to, ką atrasite. Neįprasta, egzotiška aplinka, kitokios pasaulėžiūros prieskoniai norom nenorom privers pagalvoti apie gyvenimo būdo pokyčius. Dabar – ypač palankus metas išplėsti savuosius horizontus.



Visą dieną jus lydės kūrybiškumo apraiškos, ypač aktyviai besireikšiančios bendraujant su kolegomis  arba dirbant kūrybinį darbą. Stebėkite savo reakciją: ar jums prieš akis vykstantis projektas įtraukia, ar ne? Jei taip, nedvejodami prie jo prisijunkite.



Šiandien būsite neįprastai jautrūs – nusivilsite žmonėmis ir verčiau liksite vieni pamąstyti, pamedituoti, prisiminti asmenines istorijas iš praeities. Gerai įsižiūrėkite, kokių impulsų esate vedini ir kaip jie jums padeda rasti reikiamą gyvenimo kryptį. Priėmę išmintingus sprendimus, pasijusite esantys kur kas palankesnėje situacijoje.



Šiandien planetos jums palankios, tad nenustebkite pastebėję pagerėjimą įvairiose gyvenimo srityse: darbas suteiks naujų galimybių atsiskleisti, sportas pradžiugins naujais pasiekimais, o mylimasis apdovanos išskirtiniu dėmesiu. Papildomą malonumą teiks mintis, kad tai – ne vienadienio darbo rezultatai.



Naujai užmegzta partnerystė jums bus labai naudinga. Jūs turite ne vieną ir ne dvi puikias idėjas, bet jums greičiausiai trūksta tam tikrų praktinių įgūdžių ir patirties, siekiant jas įgyvendinti. Štai todėl jums reikalingas ekspertas, gerai išmanantis savo sritį. Jei jus ir jus konsultuojantį žmogų skiria nemenkas amžiaus skirtumas, tai gali tapti privalumu, nes kiekvienas iš jūsų atkreips dėmesį į skirtingas problemas. Kartu jūs galite sukurti produktą, tenkinantį įvairaus amžiaus grupių poreikius.



Šiandien savo kūrybingumą nukreipkite į meninį projektą, kuris teikia jums didžiausią džiaugsmą. Nesvarbu, jei turite mažai patirties piešimo, rašymo ar grojimo muzikos instrumentais srityje – leiskite sau tapti pradedančiuoju. Juk daug ko išmokti galima vien iš internetinių pamokėlių ar specializuotų knygų. Tikėtina, kad būtumėte tuo užsiėmę kur kas anksčiau, bet jus sulaikė vidinis kritikas. Kuo mažiau jo klausysite, tuo laimingesni tapsite.



Šiandien stovėsite kryžkelėje nežinodami, į kurią pusę pasukti. Nepaisant to, kad daug domėjotės ir analizavote įvairias savo galimybes, kol kas negalite tvirtai apsispręsti. Jūs norėsite išbandyti naujoves, bet taip pat norėsite saugaus užnugario. Šie norai išties prieštaringi, tad kol kas susilaikykite nuo bet kokių lemtingų sprendimų.



Šiandien darbe jums pasitarnaus įgūdis arba dovana, kurią gavote dar būdami maži vaikai, tik gal artimiausiems to įgūdžio nedemonstruodavote. Puikiai suvoksite publikos poreikius ir vyraujančias tendencijas bei madas. Jei dirbate kūrybinį darbą, dabar pats metas ištrūkti į naujų inspiracijų paieškas. 



Labai tikėtina, kad žmogus, kuriuo aklai pasitikėjote, nepateisins jūsų lūkesčių, arba projekto įkarštyje suvoksite, kad galutiniam tikslui pasiekti jums prireiks kur kas daugiau laiko nei įsivaizdavote. Kad ir kaip susiklostytų diena, nesikarščiuokite. Jai baigiantis, turėsite galimybę atsipūsti ir viską gerai apgalvoti.

 


admin · 2020-07-05 02:00 · 714 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt