TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Darbas duoną duoda, tinginystė - bėdą
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-07-04)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-07-04)


Šiandien trokšite meilės ir romantikos, tad ieškosite kūrybiškų būdų parodyti brangiam žmogui, koks jis jums svarbus. Pasinaudokite planetų palankumu ir įkvėpkite savo šeimyniniam gyvenimui daugiau gyvybės!



Šiandien jūsų link pučia stiprūs romantikos vėjai, tad greičiausiai šeštadienį praleisite mylimo žmogaus glėbyje. Jeigu dar nesutikote savo išrinktojo, nepraleiskite progos išeiti iš namų. Kas žino, galbūt meilė slepiasi čia pat, už kampo?



Šiandien planetos ragins jus stoti akistaton su didžiausiais asmeninių santykių skauduliais. Gerai pagalvokite, kas jums neduoda ramybės, ir nebijokite pradėti drąsų pokalbį su mylimu žmogumi apie pačius jautriausius ir nepatogiausius klausimus. Atvirumas atsipirks su kaupu!



Šiandien Visata sustiprins jūsų socialinius gabumus, tad atsivers nemažai naujų galimybių. Išdrįsite daryti tai, ko anksčiau paprasčiausiai nebandėte. Norėdami išsikirti iš kitų, imkitės grupinių projektų, bendradarbiaukite su didelėmis tarptautinėms kompanijomis arba pamėginkite jose įsidarbinti. Jums tikrai pavyks!



Keletas įtakingų planetų lems, kad šiandien galite patirti įvairių nesusipratimų bendraudami su kolegomis ar dirbdami su dokumentais. Tai žinodami, atidžiai peržiūrėkite senas sutartis, įsitikinkite, ar turite visus leidimus ir pažymėjimus. Atidumas – jūsų raktas į sėkmę!



Šiandien puiki diena perorganizuoti savo darbinę veiklą: užbaigti nepasiteisinusius projektus ir imtis naujų perspektyvių sumanymų. Peržvelkite savo prioritetus ir pamėginkite suprasti, kas jums iš tiesų svarbiausia profesiniame kelyje. Galbūt apskritai nuspręsite, kad laikas visiškai keisti kryptį?



Šiandien planetos ragins jus atsigręžti į savo finansus. Galbūt peržiūrėję mėnesio pajamas bei išlaidas, kai kuriuos kasdienio gyvenimo aspektus pamatysite iš visai kitos perspektyvos? Tai jums padės analogiškoje situacijoje priimti geresnius, į ilgalaikę ateitį orientuotus sprendimus. 



Visata lems, kad šiandien jausitės ypač spontaniški ir mielaširdingi savo artimų žmonių ratui, o ypač – gyvenimo partneriui ar partnerei. Bet kas, apie ką iki šiol tik svajojote, gali tapti realybe, jei tik leisite sau visiškai įsijausti į dabarties momentą.



Nepaisant to, kad šiandien šeštadienis, planetos ragins jus atsigręžti į savo finansinius reikalus. Nepabijokite susisiekti su bendradarbiais, potencialiais verslo partneriais ar vadovybe ir pasidalinkite su jais savo svarbiausiomis idėjomis. Mestelkite ir tą idėją, kurios labiausiai bijote – labai tikėtina, kad ši kai tik yra pati geriausia.



Šiandien planetos ragins jus ieškoti naujos krypties savo profesiniame kelyje. Įsiveskite naują darbotvarkę, keiskite veiklos metodus. Atkreipkite dėmesį į smulkmenas, detales – jose slypi tobulumas. Pamėginkite į savo profesinį kelią pažvelgti tarsi nuo aukšto kalno, kad geriau matytumėte, kur link einate.



Tai, ką branginate, šiandien turės ypatingą reikšmę jūsų ateičiai. Šiandien pasižymėsite ypač gerai veikiančia vaizduote ir tai jums padės gauti daugiau pajamų – gali būti, kad pašėlusią verslo idėją tiesiog susapnuosite. Pasistenkite neperžengti ribų bendraudami su kolegomis – atsiminkite, kad jus labiausiai vertina ne dėl to, kad esate simpatiški ar kažką pažįstate, bet už ilgalaikį įdirbį.



Jūsų pasaulis plečiasi kartu su jūsų atsivėrimu kitoms kultūroms, religijoms, pasaulėžiūrai. Gal net ieškosite būdų, kaip gauti pagalbos iš aukštesniųjų jėgų – religijos, ritualinių praktikų ar tiesiog būnant gamtoje, tačiau dabar kur kas svarbiau atsiverti kitiems žmonėm, ypač tiems, kurie yra arčiausiai jūsų. Skirkite laiko geradariškai, labdaringai veiklai – tai praturtins jūsų gyvenimą, suteiks jam naujų spalvų ir prasmių. 


admin · 2020-07-04 02:00 · 889 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt