TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-03-29 00:00
Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-07-03)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-07-03)


Šiandien pamėginkite rasti bendraminčių, siekiančių to paties tikslo kaip ir jūs. Nusileiskite vardan komandos tikslų, jei norite išlaikyti panašų progresą. Nors visada pasižymėjote maištinga dvasia, šį kartą eidami prieš srovę tik pakenktumėte sau.



Planetos perspėja: nesistenkite būti pernelyg tobuli. Jūsų stiprybė yra gebėjimas įpūsti gyvybės puikioms idėjoms, bet po to bandote jas permąstyti, nušlifuoti iki blizgesio. Tai atima pernelyg daug laiko – jo tiesiog nebelieka idėjai įgyvendinti. Pamėginkite į viską pažvelgti paprasčiau.



Labai tikėtina, kad šiandien sužinosite intriguojančią paslaptį ir nuo to, kaip sugebėsite laikyti liežuvį už dantų, priklausys tolesnės jūsų profesinės perspektyvos. Taigi būkite diskretiški ir puoselėkite savo reputaciją. 



Šiandien planetos ragins jus susitelkti į namų reikalus. Galbūt atėjo metas kažką suremontuoti ar patobulinti? Nors iš pradžių tai gali pasirodyti sudėtinga, nepanikuokite, greičiausiai sulauksite netikėtos pagalbos. Puiku!



Šiandien idėjos liesis tarsi kalnų upės po gero lietaus. Užuot bandę jas kažkaip keisti, taisyti ar tobulinti, tiesiog leiskite joms plaukti laisvai – tegu jos natūraliai susiformuoja į kažką kūrybiško, o detalizuoti galėsite bet kada vėliau. Šiuo atveju svarbu ne rezultatas, o momentinė jūsų minčių ir jausmų raiška. Jūsų originalumas neliks nepastebėtas.



Labai tikėtina, kad šiandien jus pasieks intriguojanti informacija, kuri suteiks sparnus ir gal net pakoreguos jūsų gyvenimo kelią. Leiskite sau pasvajoti, tačiau kol kas nuo lemtingų sprendimų susilaikykite. Jiems laikas dar ateis!

 



Šiandien rizikuojate papulti į stiprų kito žmogaus įtakos lauką. Tikėtina, kad kažkas iš šeimos narių ar verslo partneris ims elgtis kaip diktatorius, tačiau nesijaudinkite – tai ilgai netruks. Kuo labiau nekreipsite dėmesio į susiklosčiusią situaciją, tuo greičiau jam nusibos kažką įrodinėti.



Visata lems, kad šiandien dirbsite ir mąstysite aukštesniu lygmeniu nei paprastai. Aplinkybės klostysis jūsų naudai, o stiprios ambicijos nuves ten, kur net nesitikėjote atsidurti. Negana to, greičiausiai sutiksite bendramintį, kurio padedami išplėtosite savo idėjas. Puiku!



Keletas įtakingų planetų žada jums reikšmingų permainų ir, nuostabiausia tai, kad visos jos – tik į gera. Priimkite likimo dovanas pernelyg neanalizuojami priežasčių. Juk tik taip patirsite didžiausią atradimo džiaugsmą!



Šiandien būsite pasiryžę pradėti sveikesnį gyvenimą ir negana to, imsite džiaugtis būsimais rezultatais. Kaip bebūtų, neskubėkite. Įvertinkite savo realias galimybes ir pagrįstus lūkesčius. Siekite ilgalaikių įpročių, o ne greitų rezultatų.



Trokštate atsipalaiduoti ir pasimėgauti savo darbu užtarnautomis gėrybėmis, tačiau atminkite, jog daiktai – laikini, o tikra draugystė trunka amžius. Taigi siekite įspūdžių kupinos dienos ir geriausia, jeigu tai darytumėte su artimu mylimu žmogumi.

 



Labai tikėtina, kad šiandien jums teks praleisti nemažai laiko sau neįprastoje aplinkoje. Galbūt išvyksite į komandiruotę, atostogausite ar lankysite toliau gyvenančius bičiulius? Kad ir kokia vieta jūsų laukia, atminkite, jog tai puiki galimybė susipažinti su naujais žmonėmis ir praplėsti akiratį. 


admin · 2020-07-03 02:00 · 672 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt