TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-07-02)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-07-02)


Šiandien papulsite į tikrą dramų epicentrą. Atrodys, kad aplinkiniai tik ir taikosi perkąsti vienas kitam gerklę, o jūsų pareiga – juos išgelbėti. Dėl šios priežasties jausitės lyg važinėtumėte emociniais kalneliais: vieną minutę džiaugsitės, kitą – panirsite į liūdesį bei apatiją. Kad taip nenutiktų, iš anksto nusibrėžkite asmenines ribas ir niekam neleiskite jų peržengti.



Stebėdami aplinkinius nepulkite pamokslauti. Tegul jie pasirenka savo kelius patys. Nesijauskite atsakingi už svetimas klaidas, antraip rizikuojate susikivirčyti su autoritetingu žmogumi: vadovu ar vyresniu šeimos nariu.



Labai tikėtina, kad šiandien patirsite tikrą asmeninių santykių išbandymą. Nusileiskite savo antrajai pusei – tai tikrai ne silpnumo ženklas. Jūsų laukia nuostabu savaitgalis, tad negadinkite jo nereikalingomis dramomis.



Visata perspėja, kad šiandien derėtų nerizikuoti ir susilaikyti nuo atsakingų sprendimų. Mąstykite kūrybiškai ir, jeigu tik galite, vengdami išorinio pasaulio triukšmo praleiskite daugiau laiko namuose. 



Šiandien jums teks dirbti ypač triukšmingoje aplinkoje. Atrodys, jog kolegos visą dieną aptarinėja nereikšmingas smulkmenas, o jūs nenorėdami išsiskirti iš konteksto, linksėsite galva ir iš paskutiniųjų stengsitės susikaupti svarbiems darbams. Deja, tai padaryti nebus lengva. Taigi ieškokite ramaus kampelio, kur galėtumėte atsikvėpti ir įsiklausyti į savo pačių mintis. 



Šiandien Visata skatins jus daugiau eksperimentuoti ir nutolti nuo įprastos darbotvarkės, o tai kaip reikiant nustebins žmones, manančius, kad jus gerai pažįsta. Labai tikėtina, kad dabar jums pasitaikys puiki galimybė imtis pelningo projekto arba įsigyti kažką seniai išsvajoto. Kaip bebūtų, nesubėkite priimti sprendimo prieš tai atidžiai neįvertinę savo finansinių galimybių.



Šiandien sulaukite tiek intriguojančių pasiūlymų praleisti artėjantį savaitgalį, kad jeigu sugalvosite visus juos priimti, galiausiai jausitės labiau pavargę nei pailsėję. Atidžiai apgalvokite savo prioritetus bei įvertinkite finansines galimybes.



Nors šiandien jūsų logika bus neįveikiama, vis dėlto sugebėsite pralaimėti keletą reikšmingų debatų. Artėjant vakarui planetos nukreips jūsų energiją į žmonės. Mėgausitės galėdami suburti didžiulius kolektyvus be kartu kurti reikšmingus projektus. 



Šiandien turėsite nemažai neatidėliotinų darbų ir, jeigu jiems nesusikaupsite, greičiausiai jausite neigiamas pasekmes visą ateinančią savaitę. Tai žinodami, susiimkite ir pademonstruokite pasauliui, ką gali šaunieji Šauliai!



Šiandien daugiausiai nuveiksite ir smagiausiai praleisite laiką, jeigu susibičiuliausite su bendraminčiais ir sieksite bendro tikslo. Negana to, galite susipažinti su charizmatiška asmenybe, kuri paskatins jus pralėsti akiratį ir išbandyti ką nors naujo.



Planetų padedami šiandien bendrausite neįprastai lengvai ir sklandžiai, todėl dabar palankus metas aplinkiniams atskleisti ir paaiškinti savo didžiąsias idėjas. Vakare pamėginkite įžvelgti grožį ir harmoniją jus supančioje aplinkoje ir savo požiūriu pasidalinkite su jums svarbiais žmonėmis.



Šiandien Visata siųs jums daugybę dviprasmiškų signalų, tačiau, jeigu susikaupsite ir akylai stebėsite aplinką, greičiausiai sugebėsite juos teisingai interpretuoti. Priimdami sprendimus pasikliaukite savo stipria intuicija. Ji jūsų tikrai nenuvils!


admin · 2020-07-02 02:00 · 644 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt