TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Morkus Tolmantas Žadmantė Žavinta
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-06-25)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-06-25)


Šiandien norėsite linksmintis ir būsite pasirengę paišlaidauti. Nuo ankstyvo ryto kursite planus, kaip galėtumėte praleisti vakarą mieste su geriausiu draugu ar gardžiai pavalgyti prabangiame restorane su mylimu žmogumi. Pirmenybę teiksite tiems, kurie bus pasirengę drauge su jumis ieškoti naujų patirčių. Sėkmės!



Jeigu pastaruoju metu audžiate mintį apie nuosavą verslą ar individualią veiklą, šiandien planetos ragins jus atsigręžti į autoritetingus žmones. Drąsiai dalinkitės savo sumanymais su profesionalais, klauskite patarimo. Nors dabar jūsų intuicija kaip niekad stipri, keletas logiškų įžvalgų iš šalies tikrai nepakenks.



Šiandien atsidursite aplinkinių dėmesio centre ir, nuostabiausia tai, kad dabar spindėsite iš laimės galėdami parodyti visiems, kokie esate šaunūs ir kaip sugebate ne tik sunkiai dirbti, bet ir linksmintis. Kas jau kas, bet jūs tikrai nusipelnėte laiko sau!



Šiandien labiausiai norėsis likti savo saugioje jaukioje užuovėjoje. Labai tikėtina, kad dabar net įprasti buitiniai darbai atliks meditacijos funkciją, padės atsipalaiduoti bei įsiklausyti į savo mintis. Taigi niekur neskubėdami išsikepkite gardų pyragą, susitvarkykite namus ar suremontuokite sulūžusį baldą.



Šiandien Visata skatins susitelkti į kitų žmonių interesus ir kartu nepamiršti savų poreikių. Taigi diena bus gana dviprasmiška ir kupina įtampos. Neleiskite, kad asmeniniai impulsai užgožtų mylimus žmones. Ši taisyklė svarbi tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime.



Šiandien turėsite daugybę galimybių pabendrauti su įdomiais žmonėmis, tad atėjus vakarui džiaugsitės naujomis idėjomis, sužinota informacija bei įspūdžiais. Nesidrovėkite pakeisti nuomonę kai kuriais fundamentaliais gyvenimiškais klausimais. Juk tikrai natūralu, kad gyvendami mokomės ir keičiamės!



Šiandien turėsite aibę galimybių susitikti su seniai matytais bičiuliais ir pabendrauti įdomiomis temomis. Įdomu tai, kad dabar laikas, praleistas su moterimis ar vaikais, bus nepaprastai malonus ir įsimintinas. Jau svarstote, kam iš savo pažįstamų skambinsite pirmiausiai?



Šiandien darbe ypač pravers jūsų diplomatiniai sugebėjimai. Vertindami kitų profesinius pasiekimus, konstruktyvią kritiką įvyniokite į pagyras. Kitu atveju kolegos gali pamanyti, kad turite labai daug nusiskundimų. Kai žmonės jaučia palaikymą, jie kur kas geriau priima bet kokią informaciją. 



Planetos žada jums finansiškai sėkmingą dieną, tad nesistebėkite, jeigu jums pakels atlyginimą, laimėsite loterijoje ar sužinosite apie lyg iš dangaus nukritusį palikimą. Nors troškite savo sėkme pasidalinti su mylimais žmonėmis, pernelyg neišlaidaukite, kad vėliau netektų galėtis.



Šiandien norėsite atsiriboti nuo aplinkinio triukšmo, kad galėtumėte labiau įsiklausyti į savo pačių mintis. Nesidrovėkite išjungti telefoną, užmirškite socialinius tiklus. Netruksite pastebėti kylantį kūrybinį potencialą, tad nevaržykite vaizduotės ir mėgaukitės jos kuriamais šedevrais.



Šiandien bus sunku susikaupti kasdieniams reikalams, dėl to galite sulaukti aplinkinių priekaištų, kad pernelyg atsainiai žiūrite į jums pavestas užduotis. Nurimkite, ši situacija labai laikina, o kol kas Visata pataria jums susitelkti į ilgalaikius tobulėjimą skatinančius projektus.



Viskas, ko šiandien imsitės, klostytis lyg per sviestą, kadangi dabar planetos padės jums sutarti su bet kokio plauko žmonėmis. Sklandus bendravimas bei harmoningi santykiai su aplinkiniais – jūsų gyvenimo prioritetas bei siekiamybė, tačiau neužmirkškite, kad dėl to neturėtumėte aukoti savo pačių interesų.


admin · 2020-06-25 02:00 · 629 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt