TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Be tvarkos gyvensi - ne laiku pasensi
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-06-21)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-06-21)


Į gyvenimą žvelgiate kaip niekad rimtai, tačiau dabar derėtų nesureikšminti savo žinių ir profesionalumo. Ilgalaikėje perspektyvoje pasieksite kur kas daugiau, jeigu užuot stengęsi padaryti įspūdį aplinkiniams, sugalvosite kaip juos įkvėpti ir motyvuoti. Visi koziriai – jūsų rankose, tad išnaudokite juos tinkamai!



Turite daugybę talentų ir žinių, kurių iki šiol neišnaudojote kopdami karjeros laipteliais, tačiau to padaryti visiškai neskubate. Priešingai, manote, kad turite vieną vienintelę progą padaryti įspūdį reikiamiems žmonėms, ir kol toji akimirka išauš, stengiatės kuo geriau paruošti savo ginklus. Kantrybė atsipirks su kaupu!



Labai dažnai išsikeliate tikslą, o planą, kaip jį pasieksite, sugalvojate jau pradėję veikti. Žingsnis pirmyn, žingsnis į šoną, atgal ir vėl pirmyn – jūsų įprasta taktika, tačiau šiandien būsite kur kas atsargesni ir pasikliausite daugybę kartų patikrintais metodais. Skirkite laiko pasirengimui. Dabar tai atsipirks su kaupu!



Dabar visai nesiruošiate dalintis savo planais su aplinkiniais – tegul visi galvoja, kad esate pernelyg užsiėmę einamais reikalais! Kaip bebūtų,  puikiai suprantate, kad kiekvienas šiandienis jūsų sprendimas neišvengiamai turės įtakos didžiajam jūsų ateities paveikslui. Išdrįskite papasakoti  apie ką svajojate. Galbūt tai įkvėps kažką sekti jūsų pėdomis?!



Sutelkdami dėmesį į praeitį galite gerokai susipainioti dėl savo ateities tikslų. Laimei, žvaigždės jums šypsosi, tad galiausiai sugebėsite nenukrypti nuo pasirinkto kelio. Keliaudami svajonės link, viena akimi sekite vaizdą galinio vaizdo veidrodėlyje, kita stebėkite kelią priešakyje!



Jūsų laukia ilgas darbų sąrašas ir blogiausia tai, kad negalėsite susikaupti, nes dėmesį nuolat blaškys nenumatyti rūpesčiai. Negaiškite laiko, bandydami suvokti, kodėl šiandien jums taip nesiseka. Atsikratykite negatyvių minčių ir griebkite jautį už ragų: problemas spręskite čia ir dabar!



Visai netikėtai šiandien darbe gausite keletą papildomų užduočių, tačiau dėl to visiškai nesijaudinsite, mat jausite aplinkinių įvertinimą ir dėkingumą. Deja, dienai įpusėjus galite susidurti su keletu kliūčių, kurios nuo jūsų visiškai nepriklauso. Pasistenkite nepamesti tikslo iš akių – dabar tai svarbiausia!



Visai netikėtai galite prisiminti seną meilę ar daugelį metų nematytą bičiulį ir tai privers jus nostalgiškai susimąstyti apie kartu praleistas akimirkas. Kaip bebūtų, neleiskite, kad spalvingi prisiminimai atitrauktų jus nuo šiandienių įsipareigojimų. Matykite realybę tokią, kokia ji yra, o ne kokia norėtumėte, kad būtų!



Labai tikėtina, kad šiandien teks išsilaižyti žaizdas po paskutinio nesusipratimo darbe. Laimei, nestokojate pozityvumo, tad greitai sveikstate! Analizuodami susiklosčiusios situacijos priežastis, galite suabejoti savo profesionalumu, tačiau jeigu nepasiduosite pirmiesiems nuogąstavimams, išmoksite visas pamokas ir būsite pasirengę judėti pirmyn!



Paprastai nemėgstate, kai kas nors bando sujaukti jūsų rutiną, tačiau šiandien derėtų atidžiau įsiklausyti į aplinkinių pasiūlymus. Dabar tikrai vertėtų išbandyti ką nors naujo, net jeigu ir nežinote, kuo viskas baigsis. Visata globos kiekvieną jūsų sprendimą,tad turėdami tvirtą užnugarį, drąsiai ženkite už savo komforto zonos ribų!



Gali būti, kad šiandien be jokio išankstinio perspėjimo gausite nebaigtų darbų sąrašiuką ir jus tai siaubingai suglumins – reikalų iš taip turite iki valiai! Kaip bebūtų, griežtai atsisakydami greičiausiai sulauksite neigiamos reakcijos, tad šią delikačią situaciją spręskite subtiliai: atrinkite svarbiausias užduotis, diskutuokite, nebijokite dalintis atsakomybe. Viskas įmanoma!



Labai tikėtina, kad šiandien įsivelsite į audringą konfliktą dėl pinigų ar kitų materialių vertybių su artimu žmogumi. Deja, kuo aršiau ginsite savo poziciją, tuo nelaimingesni jausitės. Šioje kovoje laimėtojų nebus, jeigu nenurimsite ir objektyviai neaptarsite problemos priežasčių. Siekite kompromiso. Tai vienintelis būdas susigrąžinti emocinę ramybę!


admin · 2020-06-21 02:00 · 612 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt