INGREDIENTAI: 1 lapas lavašo (labai didelio arba 2 mažesnių)
6 vienetai dešrelių
200 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
1 pundelis žalumynų
1 skiltelė česnako
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lavašą supjaustyti į 6 vienodo dydžio gabalus.
2.
Sūrį smulkiai sutarkuoti, sukapoti žalumynais, įspausti česnaką ir viską išmaišyti su kiaušiniais.
3.
Ant lavašo gabalo paskirstyti sūrio masės, paliekant šiek tiek neapteptų kraštų. Uždėti dešrelę, kraštus užlenkti į vidinę pusę ir susukti.
4.
Keptuvėje ant nedidelės kaitros ištirpinti sviestą. Apkepinti visus suktinukus iš visų pusių, kol apskrus ir iškeps įdaras.