INGREDIENTAI: 100 g sviesto, kambario temperatūros
200 g cukraus
2 kiaušinių, trynių
200 ml pieno
200 g kvietinių miltų
200 g ryžių miltų
1,5 a. š. kepimo miltelių
1 citrinos sulčių
1 citrinos žievelės, nutarkuotos
Glajui:
250 g cukraus pudros
25 g kokosų aliejaus, rafinuoto
4 - 5 v. š. citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakiti sviestą su cukrumi, supilti citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, po vieną įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakti, supilti pieną. Atskirai sumaišyti sausus produktus ir suberti į kiaušinių mišinį. Viską gerai išmaišyti. Dėti po šaukštą tešlos į kepimo formeles ir kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180°C apie 25 -30 minutes. Sumaišykite cukraus pudrą, įkaitintą aliejų ir citrinos sultis bei gerai išmaišykite. Šiuo cukraus glajumi aptepti keksiukus ir papuošti pabarstukais.