Vardas:
Slaptažodis:
Liepos 21 2018 03:21
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Laurynas, Lionginas, Rimvydas, Rimvydė, Danielius
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 47249
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[40693]
Deimantas Deimantas[2268]
KamTasVardas KamTasVardas[872]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
WINDOWS 7 SULIETUVIN...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 43
Prisijungę nariai: GalenEn
 Išviso naršo: 44
Iš viso narių: 34,197
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=Sushanthp=-

Vartotojų istorija:
 GalenEn
 Deimantas02:47:06
 jasius13VIP11:02:18
 RICKA7345
1 Savaitės
 admin
1 Savaitės
 santarga
2 Savaitės
 Nekas
2 Savaitės
 angus
2 Savaitės
 kromanas
3 Savaitės
 Dalyzz
3 Savaitės
Gaivios burokėlių, obuolių ir morkų salotos
Receptai
Burokėlių, obuolių ir morkų salotos

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vienetai obuolių (skaniau rūgštesnių)
2 vienetai morkų
1 vienetas burokėlių (didesnių, virtų)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių (arba obuolių acto)
šiek tiek druskos
1 saujelė graikinių riešutų (arba saulėgražų)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Virtą burokėlį, žalias morkas ir obuolius supjaustyti šiaudeliais arba sutarkuoti stambia (vadinama "burokine") tarka. Tinka ir supjaustyti smulkiais kubeliais, jeigu taip labiau mėgstate.

2.
Graikinius riešutus pasmulkinti. Jeigu turite laiko, galima dar juos kelias minutes paskrudinti sausoje keptuvėje, tada riešutų skonis dar labiau suintensyvėja. Bet jeigu laiko nėra, bus skanu ir be to :) Beje, vietoje graikinių riešutų tinka naudoti ir kitus mėgiamus riešutus arba saulėgrąžas.

3.
Smulkintas daržoves, obuolius ir riešutus sudėti į dubenį. Pagardinti citrinų sutimis, alyvuogių aliejumi, žiupsneliu druskos ir išmaišyti. Paragauti, ar nieko netrūksta. Jeigu obuoliai saldesni ir norisi daugiau rūgštelės, įspauskite dar šiek tiek citrinos sulčių. Jeigu norisi daugiau sūrumo, įmaišykite dar šiek tiek druskos. Na tiesio taip, kad skonis patiktų :)

4.
Patiekiant dar galima papuošti smulkintais žalumynais ar žiupsneliu sezamų sėklų. Skanaus!



Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:09
puiki galerija*clap*
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:07
grazi *clap*
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:05
grazi*clap*
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1145]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.09 sekundes 41,400,039 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės