Vardas:
Slaptažodis:
Pagrindinis · Kontaktai · Forumas · Paieška · Pratybų atsakymai · Orai · Televizijos programa · Sketch'as Gegužės 23 2018 02:00
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Teobaldas, Vaidivutis, Vydmina, Valentas, Aldas, Vaidevutis
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 43503
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[36948]
Deimantas Deimantas[2267]
KamTasVardas KamTasVardas[872]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
WINDOWS 7 SULIETUVIN...
Vartotojų tinkle
Prisijungusių svečių: 14
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 14
Registruoti nariai: 34,184
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=sexyyboyy=-

Vartotojų istorija:
 Deimantas03:42:16
 admin06:41:13
 jasius13VIP11:45:56
 RICKA734515:30:01
 sexyyboyy
1 Diena
 Pavel123
2 Dienos
 KamTasVardas
4 Dienos
 Zharlesevave
1 Savaitės
 Tyzonflugh
1 Savaitės
 erika2222
1 Savaitės
Be galo skanūs naminiai kebabai
Receptai
Be galo skanūs naminiai kebabai

Porcijų skaičius: 6


INGREDIENTAI:
6 vienetai tortilijos
500 gramų jautienos faršo
1 vienetas svogūnų
0.5 šaukštelio mairūno
0.5 šaukštelio paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek agurkų
šiek tiek pomidorų
šiek tiek pekino kopūstų
šiek tiek svogūnų
Padažui:
5 šaukštai majonezo
2 šaukštai vandens (virinto, šalto)
1 šaukštelis raudonėlio
1 šaukštelis baziliko
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jautienos faršas, smulkinti svogūnai ir prieskoniiai išminkomi suformuojami 6 nestori kotletai ir kepami karštoje keptuvėje, kol pilnai iškepa, apie 5 min iš abiejų pusių. Iškepti supjaustomi plonais griežinėliais ir apskrudinami keptuvėje.

2.
Padažui majonezas išsukamas su vandeniu, įspaudžiamas česnakas, beriami prieskoniai ir druska. Viskas gerai išmaišoma. Idealiu, jei padažas iki naudojimo pastovėtų valanda ar dvi.

3.
Karšta mėsa dedama ant lavašo ar tortilijos ir gausiai palaistoma padažu. Ant viršaus dedamos smulkiai pjaustytos daržovės. Užlenkiama apačia ir šonai, dar galima susukti į foliją, kad valgant nelašėtų padažas.



Patiko? Pasidalink su draugais:
Komentarai
Komentarų neparašyta.
Rašyti komentarą
Prisijunkite, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungti arba prisiregistruoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:09
puiki galerijaclap
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:07
grazi clap
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:05
graziclap
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1145]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
36,665,165 TOPWAREZ.LT Unikalių apsilankymų Powered by PHP-Fusion