Vardas:
Slaptažodis:
Liepos 21 2018 03:02
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Laurynas, Lionginas, Rimvydas, Rimvydė, Danielius
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 47249
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[40693]
Deimantas Deimantas[2268]
KamTasVardas KamTasVardas[872]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
WINDOWS 7 SULIETUVIN...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 38
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 38
Iš viso narių: 34,197
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=Sushanthp=-

Vartotojų istorija:
 GalenEn
 Deimantas02:27:26
 jasius13VIP10:42:38
 RICKA7345
1 Savaitės
 admin
1 Savaitės
 santarga
2 Savaitės
 Nekas
2 Savaitės
 angus
2 Savaitės
 kromanas
3 Savaitės
 Dalyzz
3 Savaitės
Šokoladinis saulėgrąžų pyragas be cukraus ir kvietinių miltų
Receptai
Šokoladinis saulėgrąžų pyragas be cukraus

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų lukštentų saulėgrąžų
150 mililitrų skysto medaus
150 mililitrų vandens
100 gramų šokolado (arba bet kokių riešutų)
6 šaukštai ryžių miltai (kokosų arba avižų)
6 šaukštai kavos (užplikytos, stiprios)
5 šaukštai kakavos
3 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Saulėgrąžas susmulkinkite virtuviniu blenderiu. Supilkite skystą medų ir dar porą minučių trinkite iki vientisos masės.

2.
Į dubenį sudėkite maltų saulėgrąžų masę, pasirinktos rūšies miltus, kakavą, druską, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

3.
Supilkite vandenį ir kavą (kavos galite nedėti, bet ji paryškina skonį), išmaišykite. Masė turi būti tirštos grietinės konsistencijos.

4.
Jei dėsite šokoladą ar riešutus, susmulkinkite maždaug centimetro ar pusės centimetro gabaliukais, sudėkite į masę ir išmaišykite.

5.
Pilkite į formą (silikoninę arba išklotą kepimo popieriumi) ir dėkite į iki 175°C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 30-35 minutes. Iškepusiam pyragui leiskite visiškai atvėsti prieš pjaustant.



Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:09
puiki galerija*clap*
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:07
grazi *clap*
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:05
grazi*clap*
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1145]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.08 sekundes 41,399,183 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės