Vardas:
Slaptažodis:
Birželio 19 2018 15:37
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Julijona, Romualdas, Dovilas, Ramunė, Deodatas, Romas
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 45302
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[38747]
Deimantas Deimantas[2267]
KamTasVardas KamTasVardas[872]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
WINDOWS 7 SULIETUVIN...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 15
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 15
Iš viso narių: 34,192
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 1
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=yzybygu=-

Vartotojų istorija:
 admin01:47:30
 jasius13VIP01:52:25
 Deimantas18:43:07
 magelis003
1 Diena
 GalenEn
2 Dienos
 -RICKA7345
2 Dienos
 dalesas11
5 Dienos
 SimpLeX
1 Savaitės
 RICKA7345
1 Savaitės
 dorikas
2 Savaitės
Šokoladinis pyragas žarijose
Receptai
Šokoladinis pyragas žarijose

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakelis šokoladinio pyrago mišinys
4 vienetai apelsinų
100 gramų sviesto (tirpinto)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kuriame laužą ar kepsninę, nes mums reikės žarijų.

2.
Nupjauname apelsino viršūnėlę taip, kaip parodyta nuotraukoje. Šaukštu išskobiame minkštimą.

3.
Pagal aprašymą ant pakuotės paruošiame pyrago mišinį. Jums tereikės tirpinto sviesto arba aliejaus ir nurodyto kiekio vandens. Paruošta tešla užpildome apelsinus. Nepripilkite iki viršaus, nes pyragas iškils. Jeigu apelsinai mažesni, gali išeiti ir daugiau nei 4 porcijos. Tada kepimo laiką reikia sutrumpinti. Pripildytus apelsinus uždengiame nupjautomis viršūnėlėmis ir atsargiai vyniojame į foliją. Iš folijos galų suformuojame uodegėles, bus lengviau ištraukti iš žarijų. Apelsinus dedame į paruoštas žarijas. Gerai būtų, kad apelsinai neapsiverstų ir tešla neišbėgtų.

4.
Kepimo laikas 25 - 30 minučių. Po 20 minučių, pasklidus aromatui, ištraukite vieną apelsiną ir patikrinkite. Jeigu dar neiškepęs, dėkite atgal ir kepkite dar apie 10 minučių. Kepimo laikas priklauso ir nuo apelsinų odos storio ir nuo jų dydžio. Svarbiausia nesudeginkite!!!

5.
Jeigu prie pyrago mišinio yra pridėta pakuotė šokoladinio užpilo, jį galite pasiruošti pagal instrukciją. Jeigu kartais turėtumėte vanilinių ledų, būtų TOBULA :)



Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:09
puiki galerija*clap*
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:07
grazi *clap*
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:05
grazi*clap*
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1145]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.11 sekundes 39,087,060 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės