Prašome įvesti jūsų duomenis.
|
Aleksas Vaišvilas Viltė Donatas Donata
|
Naujienų išviso: 58674
Dar nepatvirtintų: 0
|
|
Top 10 Naujienų rašytojai |
|
Prisijungę svečiai: 20
Prisijungusių narių nėra:
Išviso naršo: 20
Iš viso narių: 34,265
Aktyvūs VIP: 2
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 1 Sveikiname naują narį:
-=Žygimantas=-
Vartotojų istorija: |
|
|
Varškinės tešlos krepšeliai su varškės ir uogų įdaru |
|

Porcijų skaičius: 12 AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą INGREDIENTAI: Tešlai: 250 gramų miltų (apytikriai) 100 gramų kreminės varškės 100 gramų sviesto (kambario temperaturos) 50 mililitrų pieno 40 gramų cukraus 1.5 šaukštelio kepimo miltelių (be kaupo) šiek tiek druskos pagal skonį vanilės aromato Įdarui: 180 gramų mėlynių (ar kitų uogų) 150 gramų kreminės varškės 2 vienetai kiaušinių (M dydžio) 100 gramų grietinės (tirštos) pagal skonį cukraus pagal skonį vanilės aromato Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val. 1. Pieną, cukrų, varškę ir vanilę gerai išmaišyti, sudėti sviestą ir dar kartą išmaišyti. Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą. Kiek dėti miltų, priklauso su varškės drėgnumo, tešla turi nelipti prie rankų. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve 30 minučių. 2. Įdarui varškę, grietinę, kiaušinius, cukrų ir vanilę gerai išplakti. Mėlynes nuplauti ir nusausinti. 3. Atvėsusią tešlą padalinti į 12 dalių. Iš kiekvienos dalies iškočioti po apskritimą, maždaug 14 centimetrų skersmens ir atsargiai įdėti į keksiukų formelę, išteptą aliejumi ir pabarstytą miltais. 4. Į krepšelius padalinti mėlynes, o ant jų supilti varškės kremą. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusius palikti formoje, kad atvėstų apie 10 minučių, o tada atsargiai išimti.
|
|
Komentarų dar neparašyta.
|
|
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
|
Rašyti komentarą į facebook'ą: |
|
|
|
|
|