Vardas:
Slaptažodis:
Lapkričio 18 2018 22:54
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Salomėja Ginvydas Ginvydė Otonas Romanas Otas Vestina
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 54010
Dar nepatvirtintų: 2

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[47452]
Deimantas Deimantas[2271]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
WINDOWS 7 SULIETUVIN...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 21
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 21
Iš viso narių: 34,231
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=XEvilBestWah=-

Vartotojų istorija:
 Deimantas01:27:07
 jasius13VIP02:16:35
 Girna
3 Dienos
 XEvilBestWah
4 Dienos
 ZarryMathy
5 Dienos
 ZavidNup
6 Dienos
 XruN
1 Savaitės
 GalenEn
1 Savaitės
 badsword
2 Savaitės
 wirgisp
2 Savaitės
Trinta moliūgų sriuba su kokoso pienu ir lašiša
Receptai
Trinta moliūgų sriuba su kokoso pienu ir laŔiŔa

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų moliūgų (gryno svorio)
400 mililitrų kokosų pieno
1 stiklinė vandens (arba sultinio)
100 gramų rūkytos lašišos filė
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
šiek tiek druskos
šiek tiek svogūnų laiškų (smulkintų, serviruojant, nebūtina)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode įkaitinkite aliejų ir jame apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol suminkštės ir lengvai pagels.

2.
Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūhą ir dar keletą minučių maišydami pakepinkite. Tada užpilkite kokoso pienu bei stikline vandens. Pasūdykite ir virkite ant lengvos ugnies, kol moliūgas bus visai minkštas.

3.
Sutrinkite elektriniu trintuvu. Jei sriuba atrodo per tiršta, įpilkite dar truputėlį vandens.

4.
Padalinkite į lėkštes, apiberkite rūkytos lašišos gabalėliais ir smulkintais svogūnų laiškais.


Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"



Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[RICKA7345] Data: Spalio 14 2018 09:11
Aš visada tik tai...
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:09
puiki galerija*clap*
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2017 22:07
grazi *clap*
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1145]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.11 sekundes 47,299,700 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės