Vardas:
Slaptažodis:
Gegužės 29 2020 20:00
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Teodozija Algedas Erdvilė Magdalena Magdė
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 79980
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[73421]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 11
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 11
Iš viso narių: 34,322
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=DennisSnoge=-

Vartotojų istorija:
 Deimantas00:21:44
 jasius13VIP02:48:05
 algirdokas
1 Savaitės
 DennisSnoge
1 Savaitės
 BrianlinkKL
1 Savaitės
 rockbayallway
1 Savaitės
 admin
1 Savaitės
 aidukasitanas
1 Savaitės
 guste6
1 Savaitės
 Vaidapad
4 Savaitės
Trijų ingredientų kremas tortams ir pyragaičiams
Receptai
Trijų ingredientų kremas tortams ir pyragaičiams


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
380 gramų balto šokolado
190 gramų sviesto (kambario temperatūros)
120 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grietinėlę supilti į puodą ir šildyti ant nedidelės kaitros beveik iki užvirimo (neužvirinti).

2.
Sudėti gabalėliais laužytą šokoladą ir, nuolat maišant, kaitinti ant nedidelės kaitros, kol visiškai ištirps.

3.
Puodą nuimti nuo kaitros, sudėti kambario temperatūros sviestą ir maišyti, kol sviestas ištirps bei visi ingredientai susijungs. Kremą atvėsinti iki kambario temperatūros, tuomet 2 valandoms dėti į šaldytuvą.

4.
Atvėsintą kremą perplakti elektriniu plakikliu. Plakti apie minutę, kol kiek pabals ir taps šiek tiek puresnis.

5.
Viskas, dabar jau galima tepti kremu pertepti pyragą!




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[algirdokas] Data: Gegužės 19 2020 16:57
gera laida ziured...
[Žiūrėti komentarą]
[algirdokas] Data: Gegužės 19 2020 16:01
nepasakyciau kad ...
[Žiūrėti komentarą]
[algirdokas] Data: Gegužės 19 2020 16:00
tai taip reikia i...
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[997]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.15 sekundes 68,100,514 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės