Vardas:
Slaptažodis:
Balandžio 24 2019 08:50
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Fidelis Kantrimas Gražvyda Ervina
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 61826
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[55267]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
zMule 2.1.6 New!
The Adventures of Wi...
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 12
Prisijungę nariai: Brantsell
 Išviso naršo: 13
Iš viso narių: 34,271
Aktyvūs VIP: 0
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=visvaldas=-

Vartotojų istorija:
 Brantsell
 GalenEn
 gruzinsreal09:10:12
 jasius1318:27:35
 RICKA734522:14:42
 Deimantas23:32:27
 visvaldas
1 Savaitės
 kokainasz
2 Savaitės
 Tomas_
3 Savaitės
 DAIVA209
4 Savaitės
Rauginti pomidorai - sveika, greita ir skanu
Receptai
Rauginti pomidorai


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pagal poreikį pomidorų
1 šaukštas druskos
1 šaukštelis cukraus
šiek tiek juodųjų serbentų lapų
šiek tiek vyšnių lapų
šiek tiek česnako

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus ir prieskoninius lapus švariai nuplauti.

2.
Į švaraus litro talpos stiklainio dugną dėti po keletą vyšnių ir serbentų lapų, 2-3 česnako skilteles ir berti druską bei cukrų. Ant viršaus dėti pomidorus (pridėti pilną stiklainį) ir užpilti labai šaltu, švariu vandeniu (tinka iš šulinio arba galite vandenį atvėsinti ledukais). Svarbu, kad vanduo, kurį naudosite, būtų nechloruotas, nes chloras stabdo rūgimo procesą. Lietuvoje daugumoje vietų vandentiekio vanduo nechloruojamas, bet jeigu gyvenate užsienyje, įsitikinkite ar ne arba naudokite pvz. pirktinį šaltinio vandenį.

3.
Stiklainį uždaryti švariu plastikiniu dangteliu. Plastikinį tam, kad būtų kaip išeiti dujoms vykstant rūgimo procesui. Užsukami tam per sandarūs ir gali “nušokti”.

4.
Tada stiklainį papurtyti, kad prieskoniai pasiskirytų ir nešti į rūsį ar vėsų sandėliuką. Praėjus porai mėnesių pomidorai jau paprastai būna tinkami valgymui.

5.
Beje, jeigu norite greitai paraugtų pomidorų, juos darykite ne stiklainyje, o kubiliuke. Tiesiog prislėkite pomidorus medine lentele, prispauskite akmeniu, uždenkite kubiliuką švariu rankšluostėliu ir pastatykite kur nors kambario kampe ar sandėliuke keletui dienų. Tada vis paragaukite, ar jau pakankamai įrūgę.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[GalenEn] Data: Balandžio 07 2019 19:49
Write My Paper - ...
[Žiūrėti komentarą]
[Brantsell] Data: Balandžio 07 2019 06:44
Write My Essay - ...
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.03 sekundes 53,282,375 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės