Vardas:
Slaptažodis:
Liepos 03 2020 22:33
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Anatolijus Leonas Tomas Vaidilas Liaudmina
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 81700
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[75141]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 20
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 20
Iš viso narių: 34,325
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=hustler=-

Vartotojų istorija:
 jasius13VIP11:48:33
 GalenEn
2 Dienos
 Deimantas
6 Dienos
 rockbayallway
2 Savaitės
 DiGlype
3 Savaitės
 vbfish
3 Savaitės
 vdk
4 Savaitės
 algirdokas
6 Savaitės
 DennisSnoge
6 Savaitės
 BrianlinkKL
6 Savaitės
Pats skaniausias aguonų pyragas
Receptai

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinė)
4 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
150 gramų aguonų
100 gramų maltų džiūvėsėlių
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome Dr. Oetker)
1 šaukštelis kepimo miltelių (naudojome Dr. Oetker)
Viršui:
1 pakelis vanilinis kremas (naudojome Dr. Oertker)
šiek tiek pabarstukų (naudojome Dr. Oetker)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Aguonas užpilti, kad apsemtų, verdančiu vandeniu ir palikti pernakt išbrinkti.

2.
Aguonas nusunkti, permalti mėsmale arba sutrinti elektriniu trintuvu.

3.
Kiaušinių trynius su cukrumi elektriniu plakikliu išplakti iki baltumo. Supilti į aguonas. Berti džiūvėsėlius, kepimo miltelius, cinamoną, vanilinį cukrų, gerai išmaišyti.

4.
Baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į aguonų masę.

5.
Stačiakampę (mes naudojome neaukštą 25x16 cm dydžio) arba kvadratinę kepimo formą patepti sviestu ir pabarstyti miltais arba džiūvėsėliais. Supilti tešlą.

6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių (ar iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku).

7.
Kondensuotą pieną pašildyti nedideliame puode. Iškepusį, dar karštą pyragą gausiai subadyti dantų krapštuku (smeigti ne iki pat apačios, o daugmaž per ¾ pyrago aukščio) ir ant jo atsargiai, pamažu paskleisti šiltą kondensuotą pieną.

8.
Palikti pyragą visiškai atvėsti, o tada padėti į šaldytuvą keletui valandų (arba per naktį), kad kremas susigertų ir skoniai susijungtų.

9.
Sutvirtėjusio pyrago viršų papuošti pagal instrukcijas ant pakuotės paruoštu vaniliniu kremu ir papuošti pabarstukais.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[algirdokas] Data: Gegužės 19 2020 16:57
gera laida ziured...
[Žiūrėti komentarą]
[algirdokas] Data: Gegužės 19 2020 16:01
nepasakyciau kad ...
[Žiūrėti komentarą]
[algirdokas] Data: Gegužės 19 2020 16:00
tai taip reikia i...
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[997]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.33 sekundes 69,130,690 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės