Vardas:
Slaptažodis:
Vasario 18 2020 19:15
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Bernadeta Simeonas Lengvenis Gendrė Simas
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 75429
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[68870]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 9
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 9
Iš viso narių: 34,299
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 2
Sveikiname naują narį:
-=nesakysiu=-

Vartotojų istorija:
 nesakysiu03:13:27
 buksJuite03:30:40
 jasius13VIP08:14:00
 htbgcharm09:22:05
 htoilSpinc12:58:45
 Deimantas20:39:03
 visakis
1 Diena
 gehtlSpinc
1 Diena
 meta7
2 Dienos
 bsloJuite
5 Dienos
Orkaitėje užkepti lietiniai su vištiena ir bešamelio padažu
Receptai
Orkaitėje užkepti lietiniai su viÅ”tiena ir beÅ”amelio padažu

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Įdarui reikės:
Virtos maltos vištienos
Svogūno
Druskos
Pipirų
Svogūnų laiškų
Krapų
Fermentinio sūrio
Bešamelio padažui:
20 g sviesto
20 g miltų
200 ml pieno

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Lietiniams blynams galite naudoti bet kokį savo mėgstamą receptą. Aš juos darau labai paprastai: Išplaku kiaušinį su žiupsneliu druskos, įpilu šalto vandens, bei truputį pieno ir vėl paplaku, tuomet dedu miltus ir taip pilant dalimis vandenį ir dedant miltus maišau, kol gaunasi tokia skystoka tešla, į kurią dar įdedu šaukštą aliejaus. Įdarui: 1. Virtą vištieną sumalkite mėsmale. 2. Svogūną pakepinkite, atvėsinkite ir sudėkite į vištieną, taip pat įdėkite druskos bei pipirų. Bešamelio padažui: 1. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą. 2. Berkite miltus. 3. Supilkite pieną ir įberkite druskos, nepamirškite nuolatos maišyti. Kai padažas sutirštės - jis paruoštas. Paruoštą įdarą dėkite į lietinius ir susukite. Blynus sudėkite ratu į aliejumi pašlakstytą kepimo formą. Tuomet apibarstykite svogūnų laiškais, krapais ir užpilkite bešamelio padažu, bei užtarkuokite fermentinio sūrio. Kepkite iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.  




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[oramas] Data: Gruodžio 16 2019 23:17
kaip pasileisti a...
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:52
puiki galerija
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.58 sekundes 62,957,316 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės