Vardas:
Slaptažodis:
Balandžio 21 2019 05:12
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Anzelmas Konradas Milgedas Skalvė Amalija Arijus
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 61676
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[55117]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
WINDOWS 7 SULIETUVIN...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 14
Prisijungę nariai: Brantsell
 Išviso naršo: 15
Iš viso narių: 34,271
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=visvaldas=-

Vartotojų istorija:
 Brantsell
 GalenEn
 gruzinsreal03:38:25
 Deimantas09:50:05
 jasius13VIP
1 Diena
 RICKA7345
4 Dienos
 visvaldas
6 Dienos
 kokainasz
1 Savaitės
 Tomas_
3 Savaitės
 DAIVA209
3 Savaitės
Orkaitėje kepta lašiša su traškia sezamų plutele
Receptai
Orkaitėje kepta laÅ”iÅ”a su traÅ”kia sezamų plutele

Porcijų skaičius: 2

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų lašišos filė
1 šaukštas klevų sirupo
1 šaukštas sezamo
1/4 šaukštelio garstyčių grūdelių
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C (režimas be vėjo). Prieskonius dėkite į grūstuvę, sutrinkite. Lašišos filė perpjaukite į du gabalėlius. Odą nupjaukite, žuvies filė įtrinkite prieskonių mišiniu, virtuvinio teptuku aptepkite klevų sirupu ir iš visų pusių apvoliokite arba apibarstykite sezamų sėklomis.

2.
Dėkite ant skardos išklotos kepimo pipieriumi arba folija. Kepkite 10 - 15 minučių arba kol lašiša iškepusi, tačiau dar šiek tiek rausva viduje.

3.
Lašišą galite patiekti su avokadu, sutrintu su žaliosios citrinos sultimis, trupučiu druskos ir sumaišytas su smulkiai kapotu pomidoru.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[GalenEn] Data: Balandžio 07 2019 19:49
Write My Paper - ...
[Žiūrėti komentarą]
[Brantsell] Data: Balandžio 07 2019 06:44
Write My Essay - ...
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.13 sekundes 53,182,404 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės