Vardas:
Slaptažodis:
Sausio 24 2020 05:14
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Pranciškus Vilgaudas Gaivilė Artūras Felicija
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 74530
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[67971]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 14
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 14
Iš viso narių: 34,286
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 1
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=Kris=-

Vartotojų istorija:
 jasius13VIP
1 Diena
 daiva7
1 Savaitės
 Ceceliamew
1 Savaitės
 GalenEn
1 Savaitės
 Deimantas
2 Savaitės
 vdk
3 Savaitės
 warys
3 Savaitės
 Tambi
3 Savaitės
 wirgis707
4 Savaitės
 eidukyte9
5 Savaitės
Bulviniai Kėdainių blynai su faršu
Receptai
Bulviniai Kėdainių blynai su farÅ”u

Porcijų skaičius: 2

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
6 vienetai bulvių (didelių)
2 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai miltų
Įdarui:
300 gramų faršo
0.5 vieneto svogūnų
1 žiupsnelis mairūno
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir pusę svogūno sutarkuoti, įmušti kiaušinius ir įmaišyti miltus. Pagal skonį pagardinti druska.

2.
Faršą sumaišyti su prieskoniais, druska ir smulkiai kapotu likusiu svogūnu.

3.
Į keptuvę su trupučiu aliejaus dėti šaukštą bulvių tarkio, ant jo iš mėsos suformuotą nedidelį kamuoliuką ir jį lengvai paspausti ranka. Ant mėsos vėl dėti bulvių tarkio.

4.
Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 minutes, apversti ir kepti dar 2 minutes. Pridengti dangčiu, sumažinti ugnį ir pakepti dar apie 10 minučių.

5.
Patiekti su grietine arba kefyru.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[oramas] Data: Gruodžio 16 2019 23:17
kaip pasileisti a...
[Žiūrėti komentarą]
[DiGinny] Data: Lapkričio 25 2019 22:24
All romantic rela...
[Žiūrėti komentarą]
[MINIAkag] Data: Lapkričio 22 2019 23:47
Ķó āīņ ń źąźīćī ģ...
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.42 sekundes 61,912,800 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės