Vardas:
Slaptažodis:
Sausio 25 2020 21:20
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Viltenis Žiedė Povilas Paulius
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 74601
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[68042]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 16
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 16
Iš viso narių: 34,287
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 1
Sveikiname naują narį:
-=rockbayallway=-

Vartotojų istorija:
 jasius13VIP
3 Dienos
 daiva7
1 Savaitės
 Ceceliamew
1 Savaitės
 GalenEn
2 Savaitės
 Deimantas
3 Savaitės
 vdk
3 Savaitės
 warys
3 Savaitės
 Tambi
4 Savaitės
 wirgis707
4 Savaitės
 eidukyte9
5 Savaitės
Rytietiškai marinuoti šašlykai (tikri, skanūs)
Receptai
RytietiŔkai marinuoti ŔaŔlykai (tikri, skanūs)

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kilogramai kiaulienos sprandinės (supjaustytos 3-4 cm kubeliais)
4 kilogramai svogūnų (pjaustytų griežinėliais)
1 vienetas citrinų
6 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
5 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis maltos kalendros
0.5 šaukštelio džiovintų bazilikų
0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
1/4 šaukštelio malto kumino
2 vienetai lauro lapų
15 vienetų maltų juodųjų pipirų (šviežiai maltų)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į mėsą dedame prieskonius tokia tvarka: druska, pipirai, kalendra, bazilikas, kuminas, lauro lapai, malta paprika, svogūnai, aliejus. Viską gerai išmaišyti.

2.
Iš citrinos išspaudžiame sultis. Jokiu būdų nedėkite citrinos anksčiau, nei numatyta recepte, nes mėsa taps guminė. Dar kartą viską gerai išmaišome, sudedame į puodą, prispaudžiame kuo nors iš viršaus ir paliekame per naktį.

3.
Kepti galima ir orkaitėje, ir keptuvėje, o ant žarijų – bus labai skanu. Vadovaukitės receptu ir būsite maloniai nustebinti!



Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[oramas] Data: Gruodžio 16 2019 23:17
kaip pasileisti a...
[Žiūrėti komentarą]
[DiGinny] Data: Lapkričio 25 2019 22:24
All romantic rela...
[Žiūrėti komentarą]
[MINIAkag] Data: Lapkričio 22 2019 23:47
Ķó āīņ ń źąźīćī ģ...
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 2.56 sekundes 61,968,990 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės