Vardas:
Slaptažodis:
Liepos 17 2019 21:49
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Aleksas Magdalena Darius Girėnas Vaiga
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 65700
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[59141]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 11
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 11
Iš viso narių: 34,261
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=brichardger=-

Vartotojų istorija:
 jasius13VIP11:50:36
 Deimantas
2 Dienos
 nejulius9
6 Dienos
 neliudas10
6 Dienos
 netadas29
6 Dienos
 Av3nt
1 Savaitės
 rahulela12
1 Savaitės
 kestorius
1 Savaitės
 wycia
3 Savaitės
 XruN
3 Savaitės
Nekeptas varškės ir uogienės pyragas
Receptai
Nekeptas varÅ”kės ir uogų tortas

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
360 gramų šokoladinių sausainių (naudojau Selga)
80 gramų sviesto
Viršui:
1 kilogramas kreminės varškės
200 gramų mėlynių uogienės
2 pakeliai želatinos (daudojau Dr.Oetker tirpią)
1 šaukštas citrinos žievelės (tarkuotos)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šokoladinius sausainius sutrupinti iki trupinių ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Šia mase iškloti apvalios formos dugną (naudojau 28 skersmens apvalią formą) ir spaudžiant šaukštu arba pirštais suformuoti pagrindą. Padėkite jį į šaldytuvą, kol ruošite kremą.

2.
2 pakelius tirpios želatinos išmaišyti su 200 ml karšto vandens (taip kaip nurodytą ant pakuotės). Kol želatina vėsta, išmaišyti varškę su mėlynių uogiene ir sutarkuota citrinos žievele (tarkuokite tik geltoną žievelės dalį, nes balta dalis karti). Cukraus papildomai nedėjau, nes uogienė saldi. Jeigu trūksta saldumo, galite įdėti šiek tiek cukraus.

3.
Kai želatina atvės, ją supilti į varškės masę ir gerai išmaišyti. Kremą supilti ant sausainių pagrindo.

4.
Dėti tortą į šaldytuvą kelioms valandoms, jog sustingtų. Sustingusi papuošti savo nuožiūra ir skanauti!




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:52
puiki galerija
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 27 2018 20:10
grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.13 sekundes 55,109,498 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės