Vardas:
Slaptažodis:
Gruodžio 10 2019 03:49
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Eidimtas Ilma Eularija Loreta
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 72429
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[65870]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 10
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 10
Iš viso narių: 34,277
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=DiGinny=-

Vartotojų istorija:
 wirgis70711:49:48
 jasius13VIP17:08:37
 GalenEn
1 Savaitės
 Deimantas
1 Savaitės
 DiGinny
2 Savaitės
 ritas17
2 Savaitės
 juozas7
2 Savaitės
 vdk
2 Savaitės
 MINIAkag
2 Savaitės
 Tomas_
3 Savaitės
Nekeptas jogurto tortas su vaisiais ir uogomis
Receptai
Nekeptas jogurtinis tortas

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
360 gramų sausainių (pvz. "Selgos", 2 pakelių)
180 gramų sviesto (tirpinto)
Viršui:
900 mililitrų jogurto, braškinio (1 pakuotės)
10 vienetų abrikosų
1 sauja besėklės vynuogės (žalių)
1 sauja trešnių
60 mililitrų vandens (želatinai, šalto)
30 gramų želatinos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuskabiau trešnių kotelius. Trešnes ir abrikosus perpjoviau pusiau ir išėmiau kauliukus.

2.
Pagrindui sutrupinau sausainius ir sumaišiau su tirpintu sviestu. Sausainių mase išklojame formos dugną (naudojau 24 cm skersmens atsegamais kraštais) ir tvirtai suspaudžiame.

3.
Ant jo išdėliojau abrikosų puseles ir trumpam dėjau į šaldytuvą.

4.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 minučių išbrinkti. Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su želatina uždėjau ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitinau (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną palikau atvėsti, tačiau, ji turi išlikti vos šilta, nepradėjusi ar tik vos pradėjusi stingti.

5.
Atvėsusią želatiną, maišydami, maža srovele supilame į jogurtą, gerai išmaišome. Įmaišome vynuoges ir trešnes.

6.
Viską supyliau ant sausainių ir abrikosų sluoksnio.

7.
Palikau pilnai sustingti šaldytuve.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[DiGinny] Data: Lapkričio 25 2019 22:24
All romantic rela...
[Žiūrėti komentarą]
[MINIAkag] Data: Lapkričio 22 2019 23:47
Ķó āīņ ń źąźīćī ģ...
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.15 sekundes 60,381,861 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės