Vardas:
Slaptažodis:
Lapkričio 15 2019 19:49
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Albertas Leopoldas Vaidilas Žadvydė
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 71307
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[64748]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 12
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 12
Iš viso narių: 34,273
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=wirgis707=-

Vartotojų istorija:
 jasius13VIP08:26:04
 wirgis707
1 Diena
 milvis6
4 Dienos
 tutisa123
1 Savaitės
 Deimantas
2 Savaitės
 juozas7
2 Savaitės
 xvilmantux
4 Savaitės
 antanas1
4 Savaitės
 admin
8 Savaitės
 Fuksas2
9 Savaitės
Naminė arachisinė chalva
Receptai
Arachisinė žemės rieÅ”utų chalva


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų žemės riešutų (be luobelių)
120 gramų cukraus
100 mililitrų vandens
1 šaukštas aliejaus (+trupučio formai aptepti)
2 šaukštai saulėgrąžų (razinų ar kitų priedų, nebūtina)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įkaitinti sausą keptuvę, berti riešutus (be luobelių) ir paskrudinti, maišant, iki auksinės spalvos. Išimti iš keptuvės ir palikti atvėsti.

2.
Riešutus sutrinti maisto smulkintuvu iki vientisos, pastą primenančios, riešutų sviesto masės.



3.
Cukrų užpilti vandeniu ir kaitinti, pamaišant, kol cukrus visiškai ištirps. Nebemaišyti ir įkaitinti iki 110-120°C temperatūros. Jeigu neturite termometro, temperatūrą patikrinkite šaukštą sirupo įpylę į stiklinę labai šalto vandens. Iš sirupo turi susiformuoti elastinga masė iš kurios pirštais lengvai sumaigysite minkštą kamuoliuką.

4.
Sirupą plona srovele, nuolat maišant supilti į riešutų masę. Viską labai gerai permaišyti, kad masė sukibtų, būtų vientisa.

5.
Maišymo metu, jeigu norite, įmaišykite pagardinimų.

6.
Paruoštą chalvą sudėkite į aliejumi pateptą indelį ir gerai paspauskite. Visiškai atvėsinkite šaldytuve, pjaustykite ir mėgaukitės.


Patarimai:
•
Daugiau patarimų apie naminės chalvos gaminimą rasite šiame straipsnyje.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:52
puiki galerija
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 27 2018 20:10
grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.65 sekundes 59,754,569 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės