Vardas:
Slaptažodis:
Birželio 20 2019 10:07
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Florentina Silverijus Žadvainas Žintautė Nandas
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 64394
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[57835]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 14
Prisijungę nariai: vhandeath
 Išviso naršo: 15
Iš viso narių: 34,254
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 1
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=Fsvahesaor=-

Vartotojų istorija:
 vhandeath
 Deimantas14:36:58
 jasius13VIP22:52:21
 Googlemimibe
2 Dienos
 XruN
3 Dienos
 wycia
6 Dienos
 GalenEn
1 Savaitės
 HarryTit
1 Savaitės
 KamiHami
3 Savaitės
 mrsest52
3 Savaitės
Marinuoti ridikėliai žiemai
Receptai
Marinuoti ridikėliai žiemai


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pagal poreikį ridikėlių (kiek tilps į stiklainius)
1 litras vandens
70 mililitrų acto (arba 90 ml 6 proc. obuolių ar vyno acto)
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas druskos
šiek tiek garstyčių grūdelių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek kvapnieji pipirai

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ridikėlius švariai nuplaunu, nupjaustau galiukus ir pasmulkinu - jeigu dideli, pjaustau ketvirčiais, o jeigu mažesni - pjaunu per pusę. Jeigu visai mažučiai, palieku cielus.

2.
Stiklainius švariai išplaunu ir iškaitinu orkaitėje.

3.
Į kiekvieną stiklainį dedu šiek tiek garstyčių grūdelių, po keletą juodųjų pipirų grūdelių, po 1-2 kvapiniuosius pipirus ir po 1 lauro lapą. Į stiklainius standžiai sudedu ridikėlius.

4.
Į puodą supilu vandenį, druską, cukrų ir užvirinu, pamaišydama, kad cukrus ir druska ištirptų. Kai užverda, supilu actą ir dar kartą užkaitinu.

5.
Karštą marinatą užpilu ant ridikėlių.

6.
Stiklainius sandariai užsuku švariais, karštu vandeniu nuplikytais danteliais.

7.
Stiklainius apverčiu dangteliais žemyn, šiltai apkloju (pūkine kaldra, pledais) ir palieku visiškai atvėsti.

8.
Marinuotus ridikėlius laikau vėsiame rūsyje.


Patarimai:
•
Nenustebkite, kad truputį pastovėjęs marinatas taps rožinės spalvos. Čia nuo ridikėlių, taip ir turėtų būti :)

•
Mano rūsys, kuriame laikau konservus, gal ir nėra tobulai šaltas, bet tikrai vėsus ir nedrėgnas. Jeigu neturite šalto rūsio ar sandėliuko, šiuos konservus, kaip ir bet kuriuos kitus, geriau dėl visa pirma pasterizuokite ir tik tada užsukite laikymui.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:52
puiki galerija
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 27 2018 20:10
grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.04 sekundes 54,656,602 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės