Vardas:
Slaptažodis:
Balandžio 24 2019 08:53
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Fidelis Kantrimas Gražvyda Ervina
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 61826
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[55267]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
zMule 2.1.6 New!
The Adventures of Wi...
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 8
Prisijungę nariai: GalenEn
 Išviso naršo: 9
Iš viso narių: 34,271
Aktyvūs VIP: 0
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=visvaldas=-

Vartotojų istorija:
 GalenEn
 Brantsell
 gruzinsreal09:13:03
 jasius1318:30:26
 RICKA734522:17:33
 Deimantas23:35:18
 visvaldas
1 Savaitės
 kokainasz
2 Savaitės
 Tomas_
3 Savaitės
 DAIVA209
4 Savaitės
Kiaulienos šašlykas, marinuotas su mineraliniu vandeniu
Receptai
ŠaŔlykas su mineraliniu vandeniu

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
500 mililitrų gazuotas mineralinis vanduo (naudojau Vytauto)
3 vienetai svogūnų
1 vienetas citrinų
pagal skonį prieskonių šašlykams
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek baziliko

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Supjaustome mėsytę postambiais, maždaug 6*6*6 cm gabaliukais.

2.
Svogūnus supjaustome griežinėliais (aš kartais nepjaustau, o tarkuoju burokine tarka iki tyrės), sudedame ant mėsos.

3.
Užpilame gazuotu mineraliniu vandeniu, įspaudžiame šviežių citrinos sulčių, sudedame prieskonius, pasūdome ir viską gerai išmaišome. Druskos kiekį reguliuoti pagal mineralinio sūrumą, jei sūresnis - druskos dėti mažiau, jei švelnesnis - mažiau.

4.
Jau po 2 valandų galima kepti, aišku, nepakenks jeigu palaikysite ir ilgėliau.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[GalenEn] Data: Balandžio 07 2019 19:49
Write My Paper - ...
[Žiūrėti komentarą]
[Brantsell] Data: Balandžio 07 2019 06:44
Write My Essay - ...
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.11 sekundes 53,282,402 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės