Vardas:
Slaptažodis:
Rugsėjo 20 2019 10:31
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Arnulfas Januarijus Girvinas Vytė Vilhelmina Vilė
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 68663
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[62104]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 13
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 13
Iš viso narių: 34,265
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=Vrk4=-

Vartotojų istorija:
 jasius13VIP23:37:00
 Deimantas
1 Diena
 admin
2 Dienos
 Fuksas2
1 Savaitės
 GalenEn
1 Savaitės
 Chiewspypekek
6 Savaitės
 sigitas
6 Savaitės
 rahulela12
6 Savaitės
 nejulius9
9 Savaitės
 neliudas10
10 Savaitės
Indiški žagarėliai Jalebi
Receptai
IndiÅ”ki žagarėliai Jalebi

Porcijų skaičius: 30

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
130 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
120 mililitrų vandens (apytikriai)
2 šaukštai graikiško jogurto (ar natūtalaus rūgštesnio, tirštesnio, su kaupeliu)
1 šaukštas krakmolo
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis sodos
1 žiupsnelis ciberžolės
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Sirupui:
250 mililitrų vandens
225 gramai cukraus

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus išmaišyti su krakmolu, kepimo milteliais, soda ir jogurtu. Berti ciberžolę. Ciberžolė nėra būtina, ji žagarėliams suteikia spalvos.

2.
Pilti po kelis šaukštus šilto vandens ir maišyti, po truputį pilant dar truputį vandens. Maišyti, kol tešlos konsistencija bus tirštesnė nei lietiniams.



3.
Tešlą uždengti ir palikti pernakt pastovėti kambario temperatūroje.

4.
Prieš kepant žagarėlius, paruošti sirupą, nes jo reikės šilto. Prikaistuvyje įkaitinti vandenį, kol užvirs, berti cukrų ir kaitinti, kol cukrus ištirps. Pavirti dar dvi minutes, nuimti nuo kaitros.

5.
Keptuvėje įkaitinti aliejų - jo pilti maždaug tiek, kad būtų 2 cm aukščio.

6.
Tešlą supilti į konditerinį maišelį (galima naudoti ir paprastą storesnio plastiko maišelį, pvz., skirtą šaldymui, ir nukirpti nedidelį kamputį).

7.
Tešlą plona srovele spausti į įkaitintą aliejų, sukant spiralę. Detaliau pamatyti, kaip formuoti, galima šiame video. Kepti 1.5 - 2 minutes, apversti ir pakepti dar minutę.

8.
Kiekvieną iškepusį žagarėlį imti žnyplėmis ar kiaurasamčiu, porą sekundžių nuvarvinti aliejaus perteklių ir mesti tiesiai į šiltą sirupą. Pamirkyti pusę minutės ir iš sirupo išimti. Skanaus!




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:52
puiki galerija
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 27 2018 20:10
grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.05 sekundes 57,794,913 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės