Vardas:
Slaptažodis:
Liepos 20 2019 10:52
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Aurelijus Česlovas Elijas Alvydas Vismantė Jeronimas Alvyda
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 65813
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[59254]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 10
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 10
Iš viso narių: 34,261
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=brichardger=-

Vartotojų istorija:
 nejulius9
1 Diena
 jasius13VIP
3 Dienos
 Deimantas
4 Dienos
 neliudas10
1 Savaitės
 netadas29
1 Savaitės
 Av3nt
1 Savaitės
 rahulela12
1 Savaitės
 kestorius
2 Savaitės
 wycia
3 Savaitės
 XruN
3 Savaitės
Greitas kalakutienos troškinys su pievagrybių ir lydyto sūrelio padažu
Receptai
Kalakutiena su pievagrybių padažu

Porcijų skaičius: 2

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų pievagrybių
250 gramų kalakutų krutinėlės
200 mililitrų grietinėlės (naudojau 12%)
60 gramų lydyto sūrio
50 mililitrų pieno
30 mililitrų sultinio (arba vandens)
2 šaukšteliai krakmolo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį žalumynų (petražolių, krapų)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krūtinėlę supjaustykite nedidelėm juostelėm, pagardinkite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.

2.
Tada sudėkite nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes pakepinkite.

3.
Įpilkite pieną, grietinėlę, įdėkite lydytą sūrelį, prieskonius, žalumynus. Patroškinkite apie 5 - 6 minutes ant vidutinės ugnies.

4.
Pabaigoje išmaišykite krakmolą, ištirpintą sultinyje, ir, kai padažas sutirštės, išjunkite kaitrą. Patiekite su mėgstamu garnyru ar salotomis.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:52
puiki galerija
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 27 2018 20:10
grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.38 sekundes 55,170,846 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės