Vardas:
Slaptažodis:
Rugsėjo 22 2019 13:05
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Mauricijus Tomas Tarvinas Virmantė
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 68771
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[62212]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 17
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 17
Iš viso narių: 34,265
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=Vrk4=-

Vartotojų istorija:
 jasius13VIP
3 Dienos
 Deimantas
3 Dienos
 admin
4 Dienos
 Fuksas2
1 Savaitės
 GalenEn
2 Savaitės
 Chiewspypekek
6 Savaitės
 sigitas
7 Savaitės
 rahulela12
7 Savaitės
 nejulius9
9 Savaitės
 neliudas10
10 Savaitės
Drėgnas rabarbarų pyragas
Receptai
Drėgnas rabarbarų pyragas

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų rabarbarų (apytikriai)
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
3/4 stiklinės cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek sviesto (formai ištepti)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, palaipsniui suberkite persijotus miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

2.
Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi arba aptepti sviestu. Supilkite pusę tešlos, berkite rabarbarus, užpilkite likusia tešla.

4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Ar iškepė, patikrinti įsmeigus medinį iešmelį, jei ištraukus bus sausas - pyragas iškepė, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių ir vėl tikrinti.


Patarimai:
•
Pyragą kepiau 21 cm skersmens formoje.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:52
puiki galerija
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 27 2018 20:10
grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.26 sekundes 57,888,799 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės