Vardas:
Slaptažodis:
Lapkričio 19 2019 12:18
Greita registracija
Praðome ávesti jûsø duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptaþodis:
*
Pakartoti saptaþodá:*
E-paðto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Matilda Dainotas Rimgaudė Dainius
Naujienø kategorijos

Naujienø iðviso: 71460
Dar nepatvirtintø: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[64901]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 16
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 16
Iš viso narių: 34,273
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=wirgis707=-

Vartotojų istorija:
 jasius13VIP21:26:20
 Tomas_
1 Diena
 Deimantas
1 Diena
 demoniukstis
2 Dienos
 wirgis707
5 Dienos
 milvis6
1 Savaitės
 tutisa123
2 Savaitės
 juozas7
3 Savaitės
 xvilmantux
5 Savaitės
 antanas1
5 Savaitės
Armin van Buuren - A State Of Trance Episode 550, Miami, USA (25-03-2012)
Radijo ðou



Style: Trance / Progressive
DJ: Armin van Buuren
Title: A State Of Trance Episode 550
Date: 25-03-2012
Quality: 256 kbps
Size: ~ MB

Line-up March 25th, Ultra Music Festival – Miami, US

11:00 EDT / 17:00 CET Armin's warm-up hour
12:00 EDT / 18:00 CET Eco
13:00 EDT / 19:00 CET Marcus Schössow
14:00 EDT / 20:00 CET Jochen Miller
15:00 EDT / 21:00 CET Tritonal
16:00 EDT / 22:00 CET Cosmic Gate
17:00 EDT / 23:00 CET Sander van Doorn
18:00 EDT / 00:00 CET Dash Berlin
19:00 EDT / 01:00 CET Ferry Corsten
20:00 EDT / 02:00 CET Armin van Buuren
21:00 EDT / 03:00 CET Gareth Emery
22:00 EDT / 04:00 CET ATB

Tracklists:

Armin’s warm-up hour

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:35] 02. Evan Bartholomew – Reborn, We Fluctuate And Fade
[05:18] 03. Bas van Essen – Memento
[09:55] 04. Alex Stealthy – Permanent
[12:44] 05. Guy Boratto – Mr. Decay (Robert Babicz Universum Disco Mix)
[19:33] 06. Kupon – Zoom In
[25:09] 07. Gregor Tresher – A Thousand Nights
[30:47] 08. Parker & Hanson – Alquimia (Andrew Bayer Remix)
[38:58] 09. D-Formation vs. Simon & Shaker – Starstuff 2009 (S&S Remix)
[48:12] 10. C-Jay & Sezer Uysal – Electric Cafe
[54:18] 11. Moonbeam – Only This Moment (Mario Hatchet Remix)
[57:13] 12. Nouveau Yorican – Chiuso (Chocolate Puma Bonus Beats)

Eco

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[03:05] 02. Breakfast – Through The Night (Intro Mix)
[09:43] 03. A State of Trance 550 – Armin Talking
[11:21] 04. Paul Oakenfold – Southern Sun (Gabriel & Dresden Remix)
[16:34] 05. Eugina – Salt Tank (Michael Woods Remix)
[21:36] 06. A State of Trance 550 – Armin Talking
[22:43] 07. Solarstone & Jes – Like A Waterfall (Eco Rework)
[30:32] 08. Allure – The Loves We Lost
[35:52] 09. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Founders of Ultra Music Festival
[38:08] 10. Scott Bond vs. Solarstone – 3rd Earth
[42:22] 11. Ferry Corsten feat. Shelley Harland – Holding On (Above & Beyond Remix)
[48:33] 12. Eco – A Million Sounds, A Thousand Smiles
[49:29] 13. A State of Trance 550 – Ruben de Ronde Interview Eco
[50:38] 14. Eco – A Million Sounds, A Thousand Smiles
[54:42] 15. Ralph Novell – Hurricane

Marcus Schössow

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:50] 02. Marcus Schössow – Swedish Nights
[06:47] 03. Marcus Schössow vs. Ivan Gough & Feenixpawl feat. Georgi Kay – Lights Out In My Mind (Jonas Stenberg Mashup)
[11:08] 04. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Eco
[12:18] 05. Marcus Schössow – Acid, Festival, Champagne & Bitches
[14:31] 06. Red Carpet feat. Marcus Schössow – Alright 2011 (Marcus Schossow Remix)
[19:37] 07. Oakenfold feat. Tamra – Sleep (Marcus Schössow Perfecto Mix)
[22:55] 08. A State of Trance 550 – Armin Talking & Pink Microphone
[24:25] 09. Fafaq – Indees
[28:27] 10. Marcus Schössow feat. Matias Lehtola – Who You Are
[32:44] 11. Marcus Schössow feat. Elleah – Hurry Up
[39:17] 12. Marcus Schössow – Never Say Never
[43:45] 13. Mell Tierra – Anthem
[46:43] 14. A State of Trance 550 – Armin Talking & Ruben de Ronde Interview Marcus Schössow
[47:36] 15. Marcel Woods – The Bottle (Marcus Schössow Remix)
[50:46] 16. Snatt & Vix – So Far Away (Leon Bolier Remix)
[53:52] 17. A State of Trance 550 – Armin Talking
[55:04] 18. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Sun & Moon (Marcus Schössow Remix)

Jochen Miller

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:51] 02. M-3ox feat. Heidrun – Beating Of My Heart (Matisse & Sadko Remix)
[03:18] 03. Jochen Miller – Bamm!
[06:59] 04. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Marcus Schössow
[07:50] 05. Marco V vs. Sonique – It Feels So Booty (Marco V Bootleg)
[10:59] 06. Karim Shaker – A Leap Of Faith (David Granha Remix)
[15:15] 07. Markus Schulz & Jochen Miller vs. Barnes & Heatcliff – Attention, Rotunda! (Mashup)
[19:43] 08. Rank 1 & Jochen Miller feat. Sarah Bettens – Wild And Perfect Day
[24:28] 09. A State of Trance 550 – Armin Talking
[25:51] 10. Dakota – Gypsy Room (Duderstadt Remix)
[27:23] 11. Jochen Miller – Zodiac
[31:09] 12. Tristan Garner – Punx
[35:17] 13. Jochen Miller – Lost Connection (Jochen Miller Festival 2012 Remake)
[39:26] 14. Marco V – Analogital
[42:53] 15. ID – ID
[45:08] 16. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Crowd
[47:16] 17. Antillas feat. Fiora – Damaged (Main Mix)
[51:10] 18. ID – ID
[54:49] 19. A State of Trance 550 – Armin Talking
[55:43] 20. Dabruck & Klein feat. Stella Atta – Light Coming Out Of My Eyes

Tritonal

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:45] 02. Tritonal feat. Soto – Piercing Quiet (Super8 & Tab Remix)
[06:37] 03. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Jochen Miller
[08:18] 04. Rafaël Frost – Channel 4
[12:31] 05. Tritonal feat. Jenry R – Something New (Rafaël Frost Remix)
[18:14] 06. Tritonal & Kaeno – Azuca
[23:30] 07. A State of Trance 550 – Armin Talking & Pink Microphone
[24:24] 08. Treadstone vs. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Good For Galaxia (Tritonal Mashup)
[29:18] 09. Tritonal feat. Jeza – Can’t Keep It In (Tritonal Club Mix)
[34:28] 10. A State of Trance 550 – Armin Talking
[35:08] 11. Tritonal feat. Fisher – Slave (Tritonal & Ben Gold Club Dub)
[40:24] 12. Super8 & Tab vs. Markus Schulz feat. Dauby – Perfect Awakenings (Tritonal Mashup)
[46:13] 13. Tritonal feat. Cristina Soto – Everafter (Tritonal Club Mix)
[50:37] 14. A State of Trance 550 – Armin Talking & Ruben de Ronde Interview Tritonal
[52:18] 15. Yenn vs. Andain – Beautiful Monzen (Tritonal Mashup)
[56:15] 16. Ben Gold & Tritonal – Apex

Cosmic Gate

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:44] 02. Porter Robinson – Language
[05:52] 03. Arty vs. Matisse & Sadko – Trio
[09:35] 04. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Tritonal
[10:35] 05. Cosmic Gate – Crushed
[15:08] 06. Cosmic Gate & Emma Hewitt – Be Your Sound [Live Performance by Emma Hewitt]
[21:59] 07. Emma Hewitt – Colours (Cosmic Gate Remix) [Live Performance by Emma Hewitt]
[28:46] 08. A State of Trance 550 – Armin Talking
[29:57] 09. Cosmic Gate – The Theme
[33:57] 10. Cosmic Gate & Arnej – They Always Come Back For More
[39:43] 11. Cosmic Gate & Jes – Flying Blind (Tom Fall Remix)
[45:42] 12. A State of Trance 550 – Shout-Outs
[46:16] 13. Cosmic Gate – Fire Wire (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix)
[51:42] 14. A State of Trance 550 – Armin Talking & Ruben de Ronde Interview Cosmic Gate
[53:10] 15. Rank 1 & Jochen Miller feat. Sarah Bettens – Wild And Perfect Day (Cosmic Gate Remix)
[56:38] 16. Cosmic Gate – Exploration Of Space (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix)

Sander van Doorn

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:39] 02. Sander van Doorn & Mayaeni – Inside
[05:20] 03. Danny Howard – Twenty Nine
[08:17] 04. Qulinez – Troll
[12:07] 05. Jacob van Hage vs. The Temper Trap – Sweet On Stage Disposition (Jacob van Hage Mashup)
[15:31] 06. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Cosmic Gate
[16:53] 07. ID – ID
[18:46] 08. Sander van Doorn – Chasin’
[23:23] 09. Avicii – Alcoholic (Remix)
[25:38] 10. Sander van Doorn – Drink To Get Drunk
[28:09] 11. DubVision – All By Myself
[29:41] 12. ID – ID
[33:24] 13. A State of Trance 550 – Armin Talking
[34:47] 14. ID – ID
[36:17] 15. Swanky Tunes, Matisse & Sadko – The Legend
[38:28] 16. Lana Del Ray – Video Games (Ali Wilson Tekelec Remix)
[42:05] 17. Sander van Doorn – Slap My Pitch Up
[43:33] 18. Angger Dimas & Bassjackers – RIA
[45:45] 19. Sander van Doorn – Koko
[47:42] 20. Hard Rock Sofa – Quasar
[51:42] 21. A State of Trance 550 – Armin Talking & Ruben de Ronde Interview Sander van Doorn
[52:54] 22. Sander van Doorn & Adrian Lux vs. Inpetto – No More Serious Eagles (Jacob van Hage Mashup)
[56:24] 23. Ivan Gough & Feenixpawl feat. Georgi Kay – In My Mind (Axwell Mix)

Dash Berlin

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:37] 02. Dash Berlin vs. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Thing Called Sky Falls Down (Dash Berlintro)
[03:18] 03. ATB & Dash Berlin vs. Niki & The Dove – DJ Ease My Apollo Road (Dashup)
[08:21] 04. Diddy Dirty Money feat. Skylar Grey – Coming Home (Dash Berlin’s Music Is Life Rework)
[12:11] 05. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Sander van Doorn
[13:23] 06. Dash Berlin & Shogun – Callisto
[15:54] 07. Shogun vs. Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Skyfire (Dashup)
[21:17] 08. Judge Jules vs. Deadmau5 vs. Faithless – Raise Your Greater Weapon As One (Dashup)
[25:20] 09. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis Bextor vs. Deadmau5 – Not Giving Up On Complicated Love (Dashup)
[28:12] 10. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Ferry Corsten
[29:42] 11. Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn – Better Half Of Me (Club Mix) )
[34:13] 12. Band Of Horses – The Funeral (Dash Berlin Rework)
[39:11] 13. LTN vs. Sander Kleinenberg vs. Qulinez – This Is Ordinary Troll People (Dashup)
[43:11] 14. Dash Berlin vs. Labrinth – Earthquake On Mars (Dashup)
[45:54] 15. A State of Trance 550 – Armin Talking & Ruben de Ronde Interview Dash Berlin
[47:07] 16. Coldplay – Ticking Clocks (Dash Berlin’s Essential ‘Warmplay’ Rework)
[51:28] 17. Dash Berlin feat. Emma Hewitt vs. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Waiting To Disarm Your Sun & Moon (Dashup)

Ferry Corsten

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:49] 02. ID – ID
[05:20] 03. ID – ID
[09:49] 04. A State of Trance 550 – Armin’s Talking & Interview with Dash Berlin
[11:09] 05. Analog Sound Department – F
[15:55] 06. Ferry Corsten – Check It Out
[21:07] 07. A State of Trance 550 – Pink Microphone
[21:51] 08. Ferry Corsten – Don’t Be Afraid
[25:30] 09. Ferry Corsten feat. Aruna – Live Forever
[31:27] 10. Ferry Corsten feat. Ben Hague – Ain’t No Stoppin’
[36:03] 11. Marco V vs. Jens – Loops & Tings (Full On Ferry Remix)
[42:05] 12. Andy Harding – Adagio Without Strings
[45:52] 13. Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Not Coming Down
[53:13] 14. Ferry Corsten vs. Armin van Buuren – Brute (Armin van Buuren’s Illegal Drum Edit)

Armin van Buuren

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:29] 02. Armin van Buuren & ¨rjan Nilsen – Belter
[06:25] 03. ¨rjan Nilsen – Amsterdam
[10:00] 04. MaRLo – Megalodon
[13:28] 05. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Suddenly Summer
[19:09] 06. Heatbeat – Rocker Monster
[23:53] 07. A.R.D.I. – Premonition
[27:39] 08. Gaia – Stellar
[32:29] 09. W&W – Invasion
[35:55] 10. Armin van Buuuren – Communication (Tomas Heredia Mix)
[40:30] 11. Laura Jansen – Use Somebody (Armin van Buuren Rework)
[44:58] 12. A State of Trance 550 – Shout-Outs
[45:38] 13. Indecent Noise feat. Ridgewalkers vs. Armin van Buuren feat. BT – Full Moon Hearts (Armin van Buuren Mashup)
[48:58] 14. Planet Perfecto Knights – ResuRection (Paul Oakenfold Full On Fluoro Mix)
[53:52] 15. John O’Callaghan & Giuseppe Ottaviani vs. Armin van Buuren feat. Justine Suissa – Burned With The Wave Of Desire (Armin van Buuren Mashup)

Gareth Emery

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[01:32] 02. Gareth Emery – Tokyo
[03:15] 03. Topher Jones – Brohammer
[05:26] 04. Gareth Emery & Ashley Wallbridge – Mansion
[08:35] 05. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel
[14:05] 06. Porter Robinson feat. Jano – The Seconds
[17:08] 07. Hardwell vs. Zedd – Spaceman Slam The Door (First State Bashup)
[18:36] 08. Tiësto – Maximal Crazy
[20:48] 09. A State of Trance 550 – Armin Talking
[21:13] 10. Tiësto – Maximal Crazy
[22:31] 11. Jack Holiday & Mike Candys – Children 2012 (Higher Level Mix)
[24:35] 12. R3hab vs. Gareth Emery feat. Mark Frisch – Into The Bottle Song (Gareth Emery Mashup)
[26:18] 13. Swedish House Mafia – Greyhound
[29:59] 14. A State of Trance 550 – Pink Microphone
[30:33] 15. Tiësto feat. BT – Love Comes Again (Hardwell Rework)
[34:09] 16. Gareth Emery vs. Adele vs. Eurythmics – Arrival With Rolling In Sweet Dreams (Daft Beatles Mashup)
[37:35] 17. A State of Trance 550 – Armin Talking
[38:03] 18. Gareth Emery & Ashley Wallbridge – D.U.I.
[39:33] 19. Coldplay vs. Swedish House Mafia vs. Knife Party – Paradise Antidote (First State Bashup)
[42:13] 20. Rafaël Frost – Channel 4
[45:07] 21. Gareth Emery & OceanLab – On A Good Day (Metropolis)
[48:21] 22. A State of Trance 550 – Armin Talking & Ruben de Ronde Interview Gareth Emery
[49:40] 23. Gaia – Tuvan (Gareth Emery Remix)
[51:46] 24. Nenes & Pascal Feliz – Platinum (Ben Gold Remix)
[53:42] 25. Gareth Emery feat. Lucy Saunders – Sanctuary (Giuseppe Ottaviani Remix)

ATB

[00:00] 01. A State of Trance 550 – Intro
[00:37] 02. Sander van Doorn & Adrian Lux – Eagles
[05:10] 03. Norin & Rad vs. Audien – Triumph
[10:44] 04. Mike Danis – For You (Juventa Remix)
[16:43] 05. ATB & Dash Berlin vs. Niki & The Dove – DJ Ease My Apollo Road (Dashup)
[21:59] 06. LTN – Ordinary People (D-Mad Remix)
[22:29] 07. A State of Trance 550 – Armin Talking
[23:12] 08. LTN – Ordinary People (D-Mad Remix)
[28:31] 09. ATB feat. Sean Ryan – Killing Me Inside (Josh Gallahan Remix)
[34:31] 10. A State of Trance 550 – Pink Microphone
[35:12] 11. ATB feat. Sean Ryan – Killing Me Inside (Josh Gallahan Remix)
[35:37] 12. Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (Nic Chagall Remix)
[42:56] 13. A State of Trance 550 – Shout-Outs
[43:28] 14. Boom Jinx & Daniel Kandi – Azzura
[48:14] 15. A State of Trance 550 – Armin Talking & Ruben de Ronde Interview ATB
[49:30] 16. ATB – Ecstasy (Clubb Mix)
[52:56] 17. ATB – What About Us
[54:20] 18. A State of Trance 550 – Armin Talking
[55:14] 19. ATB – What About Us

Armin’s closing set

01. Omnia & Ira – The Fusion (Armin van Buuren’s Intro Edit)
02. Cosmic Gate & Emma Hewitt – Be Your Sound
03. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving Up On Love (Dash Berlin 4AM Mix)
04. The Killers – Mr Brightside (Marco V Treatment)
05. W&W – Impact (MaRLo Remix)
06. Gaia – J’ai Envie De Toi
07. Armin van Buuren & Orjan Nilsen – Belter
08. Ferry Corsten vs. Armin van Buuren – Brute (Armin’s Illegal Drum Edit)
09. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel (John O’Callaghan Remix)
10. Dakota vs. Marcel Woods – Advanced Sleepwalkers (Armin van Buuren Mashup)
11. John O’Callaghan – Stresstest (John Askew Remix) (AvB Edit)
12. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel vs. John O’Callaghan – In & Out Of A Raw Deal (Armin van Buuren Mashup)



All sets:

LETITBIT.NET
UPLOADED.TO
TURBOBIT.NET

11:00 EDT / 17:00 CET Armin's warm-up hour

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

12:00 EDT / 18:00 CET Eco

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

13:00 EDT / 19:00 CET Marcus Schössow

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

14:00 EDT / 20:00 CET Jochen Miller

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

15:00 EDT / 21:00 CET Tritonal

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

16:00 EDT / 22:00 CET Cosmic Gate

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

17:00 EDT / 23:00 CET Sander van Doorn

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

18:00 EDT / 00:00 CET Dash Berlin

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

19:00 EDT / 01:00 CET Ferry Corsten

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

20:00 EDT / 02:00 CET Armin van Buuren

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

21:00 EDT / 03:00 CET Gareth Emery

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

22:00 EDT / 04:00 CET ATB

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO

Armin’s closing set

DEPOSITFILES.COM
TURBOBIT.NET
UPLOADED.TO
Komentarai
#1 | palanga10 · Balandžio 04 2012 22:54
*music**music**music**music*
Raðyti komentarà
Turite prisijungti, norëdami paraðyti komentarà.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Praðome prisijungtiarba uþsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nëra reitingø.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Þiûrëti komentarà]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:52
puiki galerija
[Þiûrëti komentarà]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 27 2018 20:10
grazu
[Þiûrëti komentarà]
Komentatoriø Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.12 sekundes 59,856,588 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės