Vardas:
Slaptažodis:
Rugpjūčio 22 2019 05:28
Greita registracija
Prašome įvesti jūsų duomenis.

Vartotojo vardas:*
Vaikinas Mergina

Slaptažodis:
*
Pakartoti saptažodį:*
E-pašto adresas:*

Vardadieniai šiandien
Karijotas Rimantė Ipolitas Zygfridas
Naujienų kategorijos

Naujienų išviso: 67332
Dar nepatvirtintų: 0

Top 10 Naujienų rašytojai
admin admin[60773]
Deimantas Deimantas[2272]
KamTasVardas KamTasVardas[871]
Groundzer Groundzer[840]
erniuss erniuss[307]
kissfm kissfm[303]
mukas155 mukas155[244]
Hitman Hitman[243]
Liudas Liudas[172]
mindas21 mindas21[131]
Top Naujienos
WINDOWS 7 legalizavi...
Matematikos trigonom...
The Adventures of Wi...
zMule 2.1.6 New!
WINDOWS 7 aktyvacijo...
Prisijungę vartotojai
Prisijungę svečiai: 13
Prisijungusių narių nėra:
 Išviso naršo: 13
Iš viso narių: 34,262
Aktyvūs VIP: 1
Naujų narių vakar: 0
Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują narį:
-=Chiewspypekek=-

Vartotojų istorija:
 Deimantas11:00:00
 jasius13VIP
2 Dienos
 Chiewspypekek
2 Savaitės
 sigitas
2 Savaitės
 rahulela12
2 Savaitės
 GalenEn
3 Savaitės
 nejulius9
4 Savaitės
 neliudas10
5 Savaitės
 netadas29
5 Savaitės
 Av3nt
6 Savaitės
Šašlykai, marinuoti su citrinomis ir svogūnais
Receptai
ŠaŔlykai, marinuoti su citrinomis ir svogūnais


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai kiaulienos sprandinės
1 kilogramas svogūnų
2 vienetai citrinų
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų

Paruošimo būdas:

1.
Į indą sudėti nemažais gabaliukais supjaustytą mėsą, plonais griežinėliais pjaustytus svogūnus (svogūnus rankomis pamaigyti, kad šiek tiek išleistų sultis), druską, pipirus, įspausti citrinų sultis. Pagal skonį pagardinti mėgiamais mėsos prieskoniais (dar tinka įdėti prieskoninių žolelių, pvz. petražolių, bazilikų, rozmarino).

2.
Tada supjaustyti griežinėliais pačias citrinas ir taip pat sudėti į indą. Viską gerai išmaišyti.

3.
Palikti marinuotis šaldytuve mažiausiai 3 valandas (galima ir per naktį).

4.
Pasimarinavusią mėsą sunerti ant iešmų (prieš tai nuo jos nuimti svogūnus ir citrinas, nes svils) ir kepti. Skanaus!


Patarimai:
•
Jeigu mėsą marinuosite trumpai (pvz. 2-4 valandas), svogūnus geriau ne pjaustykite, o sutarkuokite per burokinę tarką - taip jie greičiau paleis sultis, kurios minkština mėsą.

•
Daugiau patarimų, kaip iškepti skaniausius šašlykus, rasite čia.




Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Rašyti komentarą į facebook'ą:
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungtiarba užsiregistruoti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Spausk Patinka !
Paskutiniai komentarai
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:54
grazu grazu
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 29 2018 18:52
puiki galerija
[Žiūrėti komentarą]
[demoniukstis] Data: Gruodžio 27 2018 20:10
grazu
[Žiūrėti komentarą]
Komentatorių Top 10
demoniukstis demoniukstis[1162]
algirdokas algirdokas[988]
Nezinomas Nezinomas[710]
KamTasVardas KamTasVardas[675]
LOOK MY LOOK MY[345]
Audrius22 Audrius22[336]
admin admin[334]
pavilion pavilion[251]
gintis666 gintis666[226]
Hitman Hitman[190]
Top 5 Nariai
Deimantas Taškai:13810
KamTasVardas Taškai:9260
Liudas Taškai:5187
algirdokas Taškai:4861
demoniukstis Taškai:4676
Užkrauta per 0.17 sekundes 56,404,310 unikalūs lankytojai
Slapukų taisyklės